Razer BlackShark V2 X almak mantıklı mıydı?

XeNa34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar 1.500 2bin TL bütçem mevcuttu ve bir kulaklık almam gerekiyordu. Gamepower Game Booster Rampage Havit Trust vs gibi markalar tercih etmek istemedim o yüzden marka tercihimi SteelSeries Razer Logitech HyperX olarak belirledim HyperX tarafında bu fiyata kulaklık bulamadım. Genel olarak Arctis 1 Razer BlackShark V2 X Logitech G432 arasında gidip geldim bunları çokça araştırdım günde 1-2 saat goygoyuna CS Valorant oynayan biriyim 7.1'in muazzam iyi olmasına gerek duymuyorum. Bu cihazlar arasında tercihimi Razer BlackShark V2 X beyaz renginden kullandım 1800 TL'ye aldım. Sizce doğru tercih yapmış mıyım? Uzun vadede kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses yongamın iyi olduğunu nerden anlayabilirim

Şu an aktif olarak kullanıyorum mikrofonu gayet iyi ama ses olarak tatmin olmayabilirsin pedler ise uzun kullanımdan sonra kulaklarını acıtıyor epey terletiyor ben olsam Arctis 1 veya G432 alırdım tercih senin.

Şu an aktif olarak kullanıyorum mikrofonu gayet iyi ama ses olarak tatmin olmayabilirsin pedler ise uzun kullanımdan sonra kulaklarını acıtıyor epey terletiyor ben olsam Arctis 1 veya G432 alırdım tercih senin.
G432 yi çok düşündüm ama çok eski bi model ve kalas gibi malzemesi kafama taktım rahat edemedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…