Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Blackshark V2 X kulaklıkta bir 3.5mm jack ile geliyor, kutunun içinden ayrıyeten iki uçlu 3.5 mm Y splitter kablo aparatı çıkıyor. Ucunda da muhtemelen o kablo takılı. O aparat kabloyu çıkartıp kulaklığın asıl ucu ile monitöre takabilir misin? Eğer monitördeki giriş TRRS destekliyorsa çalışacağını düşünüyorum.
Eğer kasaya takmak istiyorsan da anakartını paylaşabilir misin? Ayrıca kasadaki kulaklık girişi başka kulaklıklar ile çalışıyor mu yoksa sadece V2 X'de mi çalışmıyor?