Yiğit Karayarvu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 72 18 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bu kulaklığı yeni aldım ama CS:GO dışında seslerde bir sorun yok ancak CS:GO'da silah sesleri falan cok baslı ve boğuk geliyor.
Arkadaşlar bu kulaklığı yeni aldım ama CS:GO dışında seslerde bir sorun yok ancak CS:GO'da silah sesleri falan cok baslı ve boğuk geliyor.
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 897 Çözümler 21 18 Aralık 2022 #2 7.1 özelliğini açtıysanız kapatıp bir de öyle deneyin.
Yiğit Karayarvu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 72 18 Aralık 2022 #3 safadoganayss dedi: 7.1 özelliğini açtıysanız kapatıp bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... kapalı
safadoganayss dedi: 7.1 özelliğini açtıysanız kapatıp bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... kapalı
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 Realtek sürücülerini indirin aynısını yaşadım.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.712 Çözümler 52 Yer Afyonkarahisar 18 Aralık 2022 #5 Yiğit Karayarvu dedi: Arkadaşlar bu kulaklığı yeni aldım ama CS:GO dışında seslerde bir sorun yok ancak CS:GO'da silah sesleri falan cok baslı ve boğuk geliyor. Genişletmek için tıkla... 3B ses işleme açıksa kapatın 5.1 açıksa oyun içinden onu da devre dışı bırakın.
Yiğit Karayarvu dedi: Arkadaşlar bu kulaklığı yeni aldım ama CS:GO dışında seslerde bir sorun yok ancak CS:GO'da silah sesleri falan cok baslı ve boğuk geliyor. Genişletmek için tıkla... 3B ses işleme açıksa kapatın 5.1 açıksa oyun içinden onu da devre dışı bırakın.
Yiğit Karayarvu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 72 18 Aralık 2022 #6 charm dedi: Realtek sürücülerini indirin aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... realtek sürücülerim kurulu Merdt dedi: 3B ses işleme açıksa kapatın 5.1 açıksa oyun içinden onu da devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... işe yaramıyor
charm dedi: Realtek sürücülerini indirin aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... realtek sürücülerim kurulu Merdt dedi: 3B ses işleme açıksa kapatın 5.1 açıksa oyun içinden onu da devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... işe yaramıyor
Yiğit Karayarvu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 72 10 Şubat 2023 #8 Slewtude dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü çözülmedi mi bilmiyorum ama galiba kendim kullana kullana alıştım.
Slewtude dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü çözülmedi mi bilmiyorum ama galiba kendim kullana kullana alıştım.