Razer BlackShark V2 X düşük ses

Yer
Ankara
Selam, kulaklık arayışımda forumda açtığım gönderide önerilmesi üzerine bundle ile birlikte Razer BlackShark V2 X satın aldım. Eski kulaklığım James Donkey 712 idi ve bilgisayarımda lisanslı olarak Dolby Access mevcut. BlackShark V2 kasamın hem önünde bulunan 3.5mm combo Jack'a hem de anakarta dönüştürücüsü ile bağladığımda kulaklığın hem ses yüksekliği, hem de ses kalitesi eski kulaklığıma oranla hissedilir derecede geride kalıyor. İlaveten Discord'dan giriş sesini %80 yapmadığım sürece sistem sesimi asla algılayamıyor ki burada da kesik kesik alıyor, %100 yaptığım ve ortalama konuşma tonunun üzerinde konuşursam ancak sesim Discord üzerinde sorunsuz algılanıyor ki burada da çok fazla hışırtı mevcut. Ek olarak normal konuşma tonunun biraz altına indiğim zaman Discord sesimi yine algılayamıyor. Anakartım Gigabyte B450M-H, yardımcı olmanızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230427_152452_N.jpg
    IMG_20230427_152452_N.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 44
Kulaklığı sitesinden aktif ettiniz mi? Kendi sürücüsünü indiriniz.

Kulaklığı sitesinden aktif ettim, ancak malum Synapse 3 üzerinde çalışmadığı için THX spatial Audio indirmemiz gerekiyor, onu yükledim ancak program asla açılmıyor.
Ek olarak ses aygıtı olarak hoparlör (THX spatial) seçili iken hiç ses gelmiyor.

Dny
Kulaklığı sitesinden aktif ettim, ancak malum Synapse 3 üzerinde çalışmadığı için THX spatial Audio indirmemiz gerekiyor, onu yükledim ancak program asla açılmıyor.
Ek olarak ses aygıtı olarak hoparlör (THX spatial) seçili iken hiç ses gelmiyor.
Synapse 3 benim bilgisayarımda da çalışmıyor o kadar destek ekibiyle görüştüm herşeyi yaptım bi türlü çalıştırmadım.

Synapse 3 benim bilgisayarımda da çalışmıyor o kadar destek ekibiyle görüştüm her şeyi yaptım bir türlü çalıştırmadım.

Sildim tekrar yükledim ve çalıştı ancak şimdi de ürünü kaydettikten sonra gelen kodun geçersiz olduğunu belirtiyor, 1 saatlik deneyimimde Razer pişmanlıkmış. Kodun geçersiz olduğuna dair tıkladığım linkler beni sürekli alakasız yerlere atıyor.

Düzeltme olarak ekleyim, THX yerine 7.1 Audio yazılımını indirmem gerekiyormuş indirdim ve ses şiddeti arttı ancak mikrofon halen sesi çok zor alıyor. İlaveten 7.1'i açtığım zaman oyunlarda sesler sürekli bass geliyor ve önümde yürüyenin sesi arkamdan geliyor gibi.

Son düzenleme:
Sildim tekrar yükledim ve çalıştı ancak şimdi de ürünü kaydettikten sonra gelen kodun geçersiz olduğunu belirtiyor, 1 saatlik deneyimimde Razer pişmanlıkmış. Kodun geçersiz olduğuna dair tıkladığım linkler beni sürekli alakasız yerlere atıyor.

Düzeltme olarak ekleyim, THX yerine 7.1 Audio yazılımını indirmem gerekiyormuş indirdim ve ses şiddeti arttı ancak mikrofon halen sesi çok zor alıyor. İlaveten 7.1'i açtığım zaman oyunlarda sesler sürekli bass geliyor ve önümde yürüyenin sesi arkamdan geliyor gibi.
Ben 20 defa yükledim sildim olmadı. adamlara windows içindeki logları herşeyi gönderdim açılmıyor onlarda yapamadı bende oyle mal gibi ortada kaldım hiçbir şekilde synapse 3 açılmıyor.

@MustFeeling @Mortis06 düşük Ses'i halledebildiniz mi? Ben 7.1'i şu anlık açamadım Ped'lerin arkasındaki seri numarası ile ne yapacağım?

Benim kutusundaki seri numarası işimi gördü ancak 7.1 yazılımı fiyasko. Ses yükselse de manuel bir kanal ayarı yapamadığınız Valorant'ta önünüzdeki adamın sesi arkadan geliyor yani bu yazılım ile ses kasılamıyor en azından benim bilgisayarımda bu şekilde. Dolby Access ile bir nebze daha iyileşiyor kulaklık ancak burada da 7.1'den faydalanamıyoruz.

Benim kutusundaki seri numarası işimi gördü ancak 7.1 yazılımı fiyasko. Ses yükselse de manuel bir kanal ayarı yapamadığınız Valorant'ta önünüzdeki adamın sesi arkadan geliyor yani bu yazılım ile ses kasılamıyor en azından benim bilgisayarımda bu şekilde. Dolby Access ile bir nebze daha iyileşiyor kulaklık ancak burada da 7.1'den faydalanamıyoruz.
Hocam seri numarasını 7.1 yerine yazacağız değil mi? bende kabul etmedi.

Bu arada ses yüksekliği düzeldi gibi. aşırı baslı geliyor şuan ses kasılmıyor.

Ayrıca kulaklık kayıt ettiriliyormuş? nereden

Hocam satın alma kanıtı falan eklettirdi site. Hepsini doldurdum şimdi kod gelmesini mi bekleyeceğim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı