Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 Razer'ın uygulamasında THX'e girince üye olmamı istiyor parayla. Öbür uygulamaları da denedim bir şey yapamıyorum. Nasıl kulaklığıma ses ayarı ve mikrofona ses ayarı yapabilirim?
Razer'ın uygulamasında THX'e girince üye olmamı istiyor parayla. Öbür uygulamaları da denedim bir şey yapamıyorum. Nasıl kulaklığıma ses ayarı ve mikrofona ses ayarı yapabilirim?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.451 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #2 EQ APO kullanıyorum, güzel program. THX'e de 1 aylık sanırım kulaklığın yanında gelen kodla ücretsiz üye olabiliyorsun. Son düzenleme: 1 Mart 2022
EQ APO kullanıyorum, güzel program. THX'e de 1 aylık sanırım kulaklığın yanında gelen kodla ücretsiz üye olabiliyorsun.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #3 KadirGN dedi: EQ APO kullanıyorum güzel program. THX'e de 1 aylık sanırım kulaklığın yanında gelen kodla ücretsiz üye olabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... EQ APO bedava değil mi?
KadirGN dedi: EQ APO kullanıyorum güzel program. THX'e de 1 aylık sanırım kulaklığın yanında gelen kodla ücretsiz üye olabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... EQ APO bedava değil mi?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.451 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #4 Evet bedava.