dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 adem009 dedi: Hocam dönüştürücü jack girişi ile mi bağladınız? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüye gerekmyok hocam ses kartınız kötü ise USB ses kartı almalısınız.
adem009 dedi: Hocam dönüştürücü jack girişi ile mi bağladınız? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüye gerekmyok hocam ses kartınız kötü ise USB ses kartı almalısınız.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #12 adem009 dedi: Hocam dönüştürücü jack girişi ile mi bağladınız? Genişletmek için tıkla... Ekstra bir jak almadım. Kendi dönüştürücüsü ile bağladım. dieN dedi: Ses kartlarımız aynı zaten sipariş ettim yarın elimde. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun ben çok memnunum.
adem009 dedi: Hocam dönüştürücü jack girişi ile mi bağladınız? Genişletmek için tıkla... Ekstra bir jak almadım. Kendi dönüştürücüsü ile bağladım. dieN dedi: Ses kartlarımız aynı zaten sipariş ettim yarın elimde. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun ben çok memnunum.