Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 20 Ağustos 2023 #1 Anakart H510M-E Discord'da ses karşıya gidiyor bir çözüm var mı ses kartı ya da normal ayarlar için.
yiitttt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Albayraks dedi: Anakart H510M-E Discord'da ses karşıya gidiyor bir çözüm var mı ses kartı ya da normal ayarlar için. Genişletmek için tıkla... Sorunu cözdünüz mü hocam?
Albayraks dedi: Anakart H510M-E Discord'da ses karşıya gidiyor bir çözüm var mı ses kartı ya da normal ayarlar için. Genişletmek için tıkla... Sorunu cözdünüz mü hocam?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #3 yiitttt dedi: Sorunu cözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu mikrofonun sesini kısarak çözmeye çalıştım bayağı bir yok oldu eğer sizde de varsa öyle yapın.
yiitttt dedi: Sorunu cözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu mikrofonun sesini kısarak çözmeye çalıştım bayağı bir yok oldu eğer sizde de varsa öyle yapın.
yiitttt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 Albayraks dedi: Hocam sorunu mikrofonun sesini kısarak çözmeye çalıştım bayağı bir yok oldu eğer sizde de varsa öyle yapın. Genişletmek için tıkla... öyle yapınca gidiyor biliyorum da o zaman da sesim çok az gidiyo. mecbur ses kartı alıcam
Albayraks dedi: Hocam sorunu mikrofonun sesini kısarak çözmeye çalıştım bayağı bir yok oldu eğer sizde de varsa öyle yapın. Genişletmek için tıkla... öyle yapınca gidiyor biliyorum da o zaman da sesim çok az gidiyo. mecbur ses kartı alıcam
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #5 yiitttt dedi: Öyle yapınca gidiyor biliyorum da o zaman da sesim çok az gidiyor. Mecbur ses kartı alacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer alırsan fark olursa hangisini aldın ve bir çözüm alabilirsen buraya yazabilir misin hocam.
yiitttt dedi: Öyle yapınca gidiyor biliyorum da o zaman da sesim çok az gidiyor. Mecbur ses kartı alacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer alırsan fark olursa hangisini aldın ve bir çözüm alabilirsen buraya yazabilir misin hocam.
yiitttt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #6 Albayraks dedi: Eğer alırsan fark olursa hangisini aldın ve bir çözüm alabilirsen buraya yazabilir misin hocam. Genişletmek için tıkla... yazarım
Albayraks dedi: Eğer alırsan fark olursa hangisini aldın ve bir çözüm alabilirsen buraya yazabilir misin hocam. Genişletmek için tıkla... yazarım
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Kasım 2023 #7 Hocam aynısı bende de var ya bir türlü cozemedim