M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Razer BlackShark v2X var 7.1'den tam verim alamadım. Oyun ve bass odaklı hangi ses kartını alabilirim?
Razer BlackShark v2X var 7.1'den tam verim alamadım. Oyun ve bass odaklı hangi ses kartını alabilirim?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.593 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 6 Haziran 2024 #2 Amazon.com.tr Baya memnunum ben. Game Zero'yu dahi rahatlıkla besliyor. Görüşme kalitesini de artırıyor mikrofon işinde de çok başarılı.
Amazon.com.tr Baya memnunum ben. Game Zero'yu dahi rahatlıkla besliyor. Görüşme kalitesini de artırıyor mikrofon işinde de çok başarılı.
M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 Merdt dedi: Amazon.com.tr Baya memnunum ben. Game Zero'yu dahi rahatlıkla besliyor. Görüşme kalitesini de artırıyor mikrofon işinde de çok başarılı. Genişletmek için tıkla... ilginizden dolayı teşekkür ederim sanırım bunu alacağım
Merdt dedi: Amazon.com.tr Baya memnunum ben. Game Zero'yu dahi rahatlıkla besliyor. Görüşme kalitesini de artırıyor mikrofon işinde de çok başarılı. Genişletmek için tıkla... ilginizden dolayı teşekkür ederim sanırım bunu alacağım
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.593 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 6 Haziran 2024 #4 Creative App ile özelliklere erişebilirsiniz.
M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 Merdt dedi: Creative App ile özelliklere erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için. Merdt dedi: Creative App ile özelliklere erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam siparişi verdim bi sorum olucak ben bu işlerden pek anlamam yanlış varsa söyleyin kulaklıkarda normal ses kartımı daha çok etki ediyor yoksa usbli ses kartlarımı birde nedenini açıklarmısınız sizide uğraştırdım kusura bakmayın Son düzenleme: 11 Haziran 2024
Merdt dedi: Creative App ile özelliklere erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için. Merdt dedi: Creative App ile özelliklere erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam siparişi verdim bi sorum olucak ben bu işlerden pek anlamam yanlış varsa söyleyin kulaklıkarda normal ses kartımı daha çok etki ediyor yoksa usbli ses kartlarımı birde nedenini açıklarmısınız sizide uğraştırdım kusura bakmayın
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.593 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 11 Haziran 2024 #6 minazuki7 dedi: normal ses kartımı daha çok etki ediyor yoksa usbli ses kartlarımı birde nedenini açıklarmısınız sizide uğraştırdım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Böyle bir genelleme yapılamaz. USB'li olup çok iyi olan kartlar da var. PCIe olup çok iyi olan kartlar da var.
minazuki7 dedi: normal ses kartımı daha çok etki ediyor yoksa usbli ses kartlarımı birde nedenini açıklarmısınız sizide uğraştırdım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Böyle bir genelleme yapılamaz. USB'li olup çok iyi olan kartlar da var. PCIe olup çok iyi olan kartlar da var.
M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #7 Merdt dedi: Böyle bir genelleme yapılamaz. USB'li olup çok iyi olan kartlar da var. PCIe olup çok iyi olan kartlar da var. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bu kulaklığı kullandınızmı bilmiyorum ama kulaklıkta 7.1 geçince ses boğuklaşıyor play 4 bu ses boğulmasını düzeltebilirmi
Merdt dedi: Böyle bir genelleme yapılamaz. USB'li olup çok iyi olan kartlar da var. PCIe olup çok iyi olan kartlar da var. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bu kulaklığı kullandınızmı bilmiyorum ama kulaklıkta 7.1 geçince ses boğuklaşıyor play 4 bu ses boğulmasını düzeltebilirmi
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.593 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 13 Haziran 2024 #8 minazuki7 dedi: Hocam sizde bu kulaklığı kullandınızmı bilmiyorum ama kulaklıkta 7.1 geçince ses boğuklaşıyor play 4 bu ses boğulmasını düzeltebilirmi Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. Ekolayzer ile iyiye götürebilir ama tamamen engeller mi, bunu yorumlamak zor alıp denemeden.
minazuki7 dedi: Hocam sizde bu kulaklığı kullandınızmı bilmiyorum ama kulaklıkta 7.1 geçince ses boğuklaşıyor play 4 bu ses boğulmasını düzeltebilirmi Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. Ekolayzer ile iyiye götürebilir ama tamamen engeller mi, bunu yorumlamak zor alıp denemeden.
M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #9 Merdt dedi: Kullanmadım. Ekolayzer ile iyiye götürebilir ama tamamen engeller mi, bunu yorumlamak zor alıp denemeden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için
Merdt dedi: Kullanmadım. Ekolayzer ile iyiye götürebilir ama tamamen engeller mi, bunu yorumlamak zor alıp denemeden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 16 Haziran 2024 #10 Bass yönünden güçlü bir kulaklık değil zaten V2X. Tam gücünü alabilmen için 32 oHm besleyebilecek bir kart al. O zaman coşuyor kulaklık.
Bass yönünden güçlü bir kulaklık değil zaten V2X. Tam gücünü alabilmen için 32 oHm besleyebilecek bir kart al. O zaman coşuyor kulaklık.