caner.ztrk Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 800TL'ye Razer BlackShark V2 X sipariş verdim ama bilgisayarımda ses kartı yok. Sorun olur mu?
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 caner.ztrk dedi: 800TL'ye Razer BlackShark V2 X sipariş verdim ama bilgisayarımda ses kartı yok. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama sesde kasma ya da kısık ses sorunu yaşayabilirsin ayrıca ses kalitesiz olur. caner.ztrk dedi: 800TL'ye Razer BlackShark V2 X sipariş verdim ama bilgisayarımda ses kartı yok. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacaksan sorun olmaz sadece kaliteli ses alamazsın.
caner.ztrk dedi: 800TL'ye Razer BlackShark V2 X sipariş verdim ama bilgisayarımda ses kartı yok. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama sesde kasma ya da kısık ses sorunu yaşayabilirsin ayrıca ses kalitesiz olur. caner.ztrk dedi: 800TL'ye Razer BlackShark V2 X sipariş verdim ama bilgisayarımda ses kartı yok. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacaksan sorun olmaz sadece kaliteli ses alamazsın.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #3 caner.ztrk dedi: 800TL'ye Razer BlackShark V2 X sipariş verdim ama bilgisayarımda ses kartı yok. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangi anakartı kullanıyorsun?
caner.ztrk dedi: 800TL'ye Razer BlackShark V2 X sipariş verdim ama bilgisayarımda ses kartı yok. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangi anakartı kullanıyorsun?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #4 Yusuf Tuğra dedi: Çalışır ama sesde kasma ya da kısık ses sorunu yaşayabilirsin ayrıca ses kalitesiz olur. Oyun oynayacaksan sorun olmaz sadece kaliteli ses alamazsın. Genişletmek için tıkla... Bence eski bir anakart veya eski bir kasa kullanmıyorsa sorun yok hocam.
Yusuf Tuğra dedi: Çalışır ama sesde kasma ya da kısık ses sorunu yaşayabilirsin ayrıca ses kalitesiz olur. Oyun oynayacaksan sorun olmaz sadece kaliteli ses alamazsın. Genişletmek için tıkla... Bence eski bir anakart veya eski bir kasa kullanmıyorsa sorun yok hocam.
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #5 Liberte Sergen dedi: Bence eski bir anakart veya eski bir kasa kullanmıyorsa sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sesde çok sorun olmaz zaten sadece 3D ses falan alamaz diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim.
Liberte Sergen dedi: Bence eski bir anakart veya eski bir kasa kullanmıyorsa sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sesde çok sorun olmaz zaten sadece 3D ses falan alamaz diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim.
caner.ztrk Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 Araseksi dedi: Hangi anakartı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... PRIME B450M-A
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #7 caner.ztrk dedi: Prime B450M-A Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız kullanırsın bende de B450M S2H var V2X ile güzel çalışıyor.
caner.ztrk dedi: Prime B450M-A Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız kullanırsın bende de B450M S2H var V2X ile güzel çalışıyor.
caner.ztrk Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #8 Araseksi dedi: Sıkıntısız kullanırsın bende de B450M S2H var V2X ile güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Araseksi dedi: Sıkıntısız kullanırsın bende de B450M S2H var V2X ile güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
R RamçO Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #9 caner.ztrk dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Satın aldınız mı memnun musunuz?
caner.ztrk Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #10 RamçO dedi: Satın aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet 800TL'ye satın aldım kulaklık saçımı çok ezdiği için fazla kullanmıyorum ama bilmiyorum çok gerekli oldupunuda düşünmüyorum, normal kulak içi kulaklığı tercih ederimdim açıkçası 800TL yerine.
RamçO dedi: Satın aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet 800TL'ye satın aldım kulaklık saçımı çok ezdiği için fazla kullanmıyorum ama bilmiyorum çok gerekli oldupunuda düşünmüyorum, normal kulak içi kulaklığı tercih ederimdim açıkçası 800TL yerine.