R RamçO Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #11 caner.ztrk dedi: Evet 800TL'ye satın aldım kulaklık saçımı çok ezdiği için fazla kullanmıyorum ama bilmiyorum çok gerekli oldupunuda düşünmüyorum, normal kulak içi kulaklığı tercih ederimdim açıkçası 800TL yerine. Genişletmek için tıkla... Performans nasıl dip ses sorunu var mı?
caner.ztrk dedi: Evet 800TL'ye satın aldım kulaklık saçımı çok ezdiği için fazla kullanmıyorum ama bilmiyorum çok gerekli oldupunuda düşünmüyorum, normal kulak içi kulaklığı tercih ederimdim açıkçası 800TL yerine. Genişletmek için tıkla... Performans nasıl dip ses sorunu var mı?
caner.ztrk Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #12 RamçO dedi: Performans nasıl dip ses sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Bende dip ses yok mikrofonuda iyi.
RamçO dedi: Performans nasıl dip ses sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Bende dip ses yok mikrofonuda iyi.
emreakrsu06 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #13 caner.ztrk dedi: Bende dip ses yok mikrofonuda iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü seslerini mikrofona alıyor mu?
caner.ztrk dedi: Bende dip ses yok mikrofonuda iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü seslerini mikrofona alıyor mu?
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 13 Nisan 2023 #14 Almıyor.