Çözüldü Razer BlackShark V2 X ile sistem sesleri Discord'ta karşıya gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayOguz

Kilopat
Daha fazla  
Razer BlackShark V2 X jaklı modelini aldım, mikrofununda vesaire sesin gelmesinde hiçbir sıkıntı yok fakat YouTube, Valorant, Rainbow gibi çoğu uygulamada sesi Discord da karşıya veriyor (Discord özelinde değil ses kaydedicide vesaire de veriyor), bunu nasıl çözerim?

Not: Kulaklık üzerinden mikrofonu kapatsam bile sesler yine de gidiyor, anlayacağınız direk sistem sesini karşıya yayınlıyorum.

Çözüm
Monitöre bağlayınca çözüldü, sanırım ses kartı almam gerekiyor.

Ses denetimlerinden giriş cihazları içerisinde kulaklık hariç tüm girişleri deaktif etmeyi dener misin? Sistem seslerinin gelmesine orada genelde açık olan bir giriş cihazı neden oluyor.
Denedim, aynı şekilde kaldı.
Arkadaşım da var bu model. Spotifydan müzik dinlerken sesi kısık bile olsa müziğin ses bana geliyor, aynı modeli kullanıyor. Sorunun kaynağı kronik olabilir.

Monitöre bağlayınca çözüldü, sanırım ses kartı almam gerekiyor.

Ses denetimlerinden giriş cihazları içerisinde kulaklık hariç tüm girişleri deaktif etmeyi dener misin? Sistem seslerinin gelmesine orada genelde açık olan bir giriş cihazı neden oluyor.
Denedim, aynı şekilde kaldı.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı