RedSlayerr2 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Razer BlackShark V2 X kablolu kulaklık alınır mı sizce? Kulananlarda nasıl oldugunu yazarsa sevinirim bir.
Razer BlackShark V2 X kablolu kulaklık alınır mı sizce? Kulananlarda nasıl oldugunu yazarsa sevinirim bir.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 5 Temmuz 2023 #2 Bu fiyat bandına en iyisi.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Temmuz 2023 #3 RedSlayerr2 dedi: Eki Görüntüle 1848185 Razer BlackShark V2 X kablolu kulaklık alınır mı sizce? Kulananlarda nasıl oldugunu yazarsa sevinirim bir. Genişletmek için tıkla... Kessssssinlikle alınır.
RedSlayerr2 dedi: Eki Görüntüle 1848185 Razer BlackShark V2 X kablolu kulaklık alınır mı sizce? Kulananlarda nasıl oldugunu yazarsa sevinirim bir. Genişletmek için tıkla... Kessssssinlikle alınır.
RedSlayerr2 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 GoktugT dedi: Kessssssinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: Bu fiyat bandına en iyisi. Genişletmek için tıkla... peki ses sıkıntısı olur diyolar
GoktugT dedi: Kessssssinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: Bu fiyat bandına en iyisi. Genişletmek için tıkla... peki ses sıkıntısı olur diyolar
Hüseyin Sarıtaç Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 319 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 RedSlayerr2 dedi: Peki ses sıkıntısı olur diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kim diyor öyle bir şeyi kendim kullanıyorum ve böyle bir sorun yok haritanın en uzağındaki adamı bile duyuyorum.
RedSlayerr2 dedi: Peki ses sıkıntısı olur diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kim diyor öyle bir şeyi kendim kullanıyorum ve böyle bir sorun yok haritanın en uzağındaki adamı bile duyuyorum.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Temmuz 2023 #6 RedSlayerr2 dedi: peki ses sıkıntısı olur diyolar Genişletmek için tıkla... Kim diyor??? Kendim kullanıyorum süper kulaklık bu fiyat bandının en en en iyisidir.
RedSlayerr2 dedi: peki ses sıkıntısı olur diyolar Genişletmek için tıkla... Kim diyor??? Kendim kullanıyorum süper kulaklık bu fiyat bandının en en en iyisidir.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 5 Temmuz 2023 #7 RedSlayerr2 dedi: Peki ses sıkıntısı olur diyorlar. Genişletmek için tıkla... 3 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hocam.
RedSlayerr2 dedi: Peki ses sıkıntısı olur diyorlar. Genişletmek için tıkla... 3 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hocam.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 5 Temmuz 2023 #8 Forumun yarısı bu kulaklığı kullanıyor.
RedSlayerr2 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #9 Hüseyin Sarıtaç dedi: Kim diyor öyle bir şeyi kendim kullanıyorum ve böyle bir sorun yok haritanın en uzağındaki adamı bile duyuyorum. Genişletmek için tıkla... GoktugT dedi: Kim diyor??? Kendim kullanıyorum süper kulaklık bu fiyat bandının en en en iyisidir. Genişletmek için tıkla... ağa biri tuturmuştur anakartın kötüyse işte ses az kalır fln fln
Hüseyin Sarıtaç dedi: Kim diyor öyle bir şeyi kendim kullanıyorum ve böyle bir sorun yok haritanın en uzağındaki adamı bile duyuyorum. Genişletmek için tıkla... GoktugT dedi: Kim diyor??? Kendim kullanıyorum süper kulaklık bu fiyat bandının en en en iyisidir. Genişletmek için tıkla... ağa biri tuturmuştur anakartın kötüyse işte ses az kalır fln fln
Hüseyin Sarıtaç Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 319 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #10 RedSlayerr2 dedi: Ağa biri tuturmuştur anakartın kötüyse işte ses az kalır falan falan. Genişletmek için tıkla... Hocam jack girişli olanı alacaksanız ve anakartınızın ses kartı kötü ise belki olabilir tam performans alamazsınız ama USB versiyonu alırsan böyle bir sorun yaşamazsın.
RedSlayerr2 dedi: Ağa biri tuturmuştur anakartın kötüyse işte ses az kalır falan falan. Genişletmek için tıkla... Hocam jack girişli olanı alacaksanız ve anakartınızın ses kartı kötü ise belki olabilir tam performans alamazsınız ama USB versiyonu alırsan böyle bir sorun yaşamazsın.