Bu kulaklığı almayı düşünüyordum fakat çok fazla olumsuz yorum var. Beni arada bırakıyor. Sizin bir bilginiz ya da deneyiminiz var mıdır bu kulaklık hakkında? Başka önerilere de açığım.
Bu kulaklığı almayı düşünüyordum fakat çok fazla olumsuz yorum var. Beni arada bırakıyor. Sizin bir bilginiz ya da deneyiminiz var mıdır bu kulaklık hakkında? Başka önerilere de açığım.
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah - Yeşil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben de maks 1000TL bir kulaklık bakıyorum. Bu kulaklığın şu videosunda arkadaş sanırım sponsor olduğundan fazla övmüş ama mikrofon sesinde dip ses beni rahatsız etti o yüzden vazgeçtim. Siz de bir bakın isterseniz. (Not: Benim için mikrofon önemli)
CH321 iyi bir kulaklık ama bütçe 1K iken daha iyileri tercih edilmeli bence. Illa paranın hepsini harcasın demiyorum ama bu bütçede CH321'den daha iyisi alınmalı.