S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar su döküldü kablosuna sadece yeşil bir şey olur mu, bozulma ihtimali var mı? Sadece yeşil kablosuna ama.
Arkadaşlar su döküldü kablosuna sadece yeşil bir şey olur mu, bozulma ihtimali var mı? Sadece yeşil kablosuna ama.
M mateingen Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 57 6 Temmuz 2023 #3 Hiçbir şey olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 oh içimi rahatlattınız ya iyi ki varsınız arkadaşlar.
E erahhn Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Slenders dedi: Oh içimi rahatlattınız ya iyi ki varsınız arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Dökülme sorunu olmaz ama kablosu çok sağlam değil eskiden kullanıyordum kablosu uzun olduğu için cok fazla koltuğun altında falan eziliyordu dikkat et
Slenders dedi: Oh içimi rahatlattınız ya iyi ki varsınız arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Dökülme sorunu olmaz ama kablosu çok sağlam değil eskiden kullanıyordum kablosu uzun olduğu için cok fazla koltuğun altında falan eziliyordu dikkat et
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 erahhn dedi: Dökülme sorunu olmaz ama kablosu çok sağlam değil eskiden kullanıyordum kablosu uzun olduğu için cok fazla koltuğun altında falan eziliyordu dikkat et Genişletmek için tıkla... yok reis ya monitör arkasından kabloyu geçiriyorum o konuda sıkıntı çekmem
erahhn dedi: Dökülme sorunu olmaz ama kablosu çok sağlam değil eskiden kullanıyordum kablosu uzun olduğu için cok fazla koltuğun altında falan eziliyordu dikkat et Genişletmek için tıkla... yok reis ya monitör arkasından kabloyu geçiriyorum o konuda sıkıntı çekmem
E erahhn Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #7 Slenders dedi: Yok reis ya monitör arkasından kabloyu geçiriyorum o konuda sıkıntı çekmem Genişletmek için tıkla... He iyi o zaman sağlam kulaklık fiyatini hak ediyor gene de bütçeni arttırabilirsen Wireless bir kulaklık almanı öneririm.
Slenders dedi: Yok reis ya monitör arkasından kabloyu geçiriyorum o konuda sıkıntı çekmem Genişletmek için tıkla... He iyi o zaman sağlam kulaklık fiyatini hak ediyor gene de bütçeni arttırabilirsen Wireless bir kulaklık almanı öneririm.