Razer BlackShark V2 X kulaklık mikrofonu sesi almıyor

Ahmet_0912

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, gecen gün Razer BlackShark V2 X adlı kulaklığı aldım. Cift uçlu jacki kasanın on tarafına taktım ses gayet iyi geliyor ancak mikrofonu sesimi algılamıyor. Kulaklık masaüstü seslerini alıyor yani bozuk olduğunu sanmıyorum, kulaklığın sol tarafındaki mikrofonu sessize alma tuşuyla da alakali degil çünkü acip denedim. Nasil düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?

Hocam bunun asıl sebebi jack kabloları ile alakalı,yani bende mikrofonlu kulaklık almıştım sizdede şöyledir jack kablolarının birisi yeşil birisi kırmızıdır. Kırmızı kablo mikrofon kablosudur kırmızı kabloyu diğerlerinden ayrı tutarak farklı bir girişte takarsanız olur.

Hocam bunun asıl sebebi jack kabloları ile alakalı, yani bende mikrofonlu kulaklık almıştım sizde de şöyledir jack kablolarının birisi yeşil birisi kırmızıdır. Kırmızı kablo mikrofon kablosudur kırmızı kabloyu diğerlerinden ayrı tutarak farklı bir girişte takarsanız olur.

Farkı giriş derken kasanın arka tarafına mi baglayayim hocam.

Evet öylede olabilir, ön kısımdada boş bir yer varsa orayada olabilir önemli olan farklı bir jack girişinde olması.

Çözdüm hocam sorunu. Ön kısımda hiçbir türlü mikrofon çalışmıyordu arka kısma takınca birkaç ayar kurcalamam gerekti. Teşekkür ederim cevabımız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı