C cbc1234 Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Razer BlackShark V2 X aldım ve kurulumunu nasıl yapacağım? Bir fikrim yok. Videoları izledim anlamadım. Birisi anlatabilir mi? Hiçbir şey bilmiyorum.
Razer BlackShark V2 X aldım ve kurulumunu nasıl yapacağım? Bir fikrim yok. Videoları izledim anlamadım. Birisi anlatabilir mi? Hiçbir şey bilmiyorum.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Haziran 2025 #2 Kulaklığı PC'ye bağlayın. Bağladıktan sonra 7.1 Surround Sound | Razer United States bu linke gidip uygulamayı indirin. Kulaklığın kutusundan bir kod çıkmış olması lazım o kodu girin ve sorunsuzca kullanın bu kadar.
Kulaklığı PC'ye bağlayın. Bağladıktan sonra 7.1 Surround Sound | Razer United States bu linke gidip uygulamayı indirin. Kulaklığın kutusundan bir kod çıkmış olması lazım o kodu girin ve sorunsuzca kullanın bu kadar.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.739 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Kabloyu takman yeterli. Ses kartın iyiyse sorun yaşamazsın.
C cbc1234 Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 Haluk Albayrak dedi: Kabloyu takman yeterli. Ses kartın iyiyse sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... hocam bağladım fakat ses gelmiyor biryerde yanlışmı yaptım
Haluk Albayrak dedi: Kabloyu takman yeterli. Ses kartın iyiyse sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... hocam bağladım fakat ses gelmiyor biryerde yanlışmı yaptım
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Haziran 2025 #5 cbc1234 dedi: Hocam bağladım fakat ses gelmiyor bir yerde yanlışmı yaptım. Genişletmek için tıkla... Ters takmış olabilir misin? Yani kulaklığı mikrofona mikrofonu kulaklığa.
cbc1234 dedi: Hocam bağladım fakat ses gelmiyor bir yerde yanlışmı yaptım. Genişletmek için tıkla... Ters takmış olabilir misin? Yani kulaklığı mikrofona mikrofonu kulaklığa.
C cbc1234 Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #6 Hasanxcd dedi: Ters takmış olabilir misin? Yani kulaklığı mikrofona mikrofonu kulaklığa. Genişletmek için tıkla... hocam birşeyleri bozup yaptım sonunda saol
Hasanxcd dedi: Ters takmış olabilir misin? Yani kulaklığı mikrofona mikrofonu kulaklığa. Genişletmek için tıkla... hocam birşeyleri bozup yaptım sonunda saol
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.739 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 cbc1234 dedi: Hocam bağladım fakat ses gelmiyor bir yerde yanlışmı yaptım. Genişletmek için tıkla... Jak girişinin bozuk olma ihtimali var mı? Çünkü tak çalıştır kulaklık.
cbc1234 dedi: Hocam bağladım fakat ses gelmiyor bir yerde yanlışmı yaptım. Genişletmek için tıkla... Jak girişinin bozuk olma ihtimali var mı? Çünkü tak çalıştır kulaklık.
C cbc1234 Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #8 Haluk Albayrak dedi: Jak girişinin bozuk olma ihtimali var mı? Çünkü tak çalıştır kulaklık. Genişletmek için tıkla... hocam yaptım saol
Haluk Albayrak dedi: Jak girişinin bozuk olma ihtimali var mı? Çünkü tak çalıştır kulaklık. Genişletmek için tıkla... hocam yaptım saol