Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Yeni aldım kulaklığı her şey çalışıyordu bir anda mikrofon gitti ne yapabilirim?
vilgaxq Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 358 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 2070 Super. Ryzen 5 5600. G.Skill 2x8 3000 MHz. Kioxia 1TB M.2 SSD - Corsair 250 GB M.2 SSD. A520M-A Pro MSI PSU MAG A500dn 500W 80Plus. LG UltraGear 144Hz. Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Anex009 dedi: Yeni aldım kulaklığı her şey çalışıyordu bir anda mikrofon gitti ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın arkasında mikrofon tuşu var belkim yanlışlıkla ona basmışsındır.
Anex009 dedi: Yeni aldım kulaklığı her şey çalışıyordu bir anda mikrofon gitti ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın arkasında mikrofon tuşu var belkim yanlışlıkla ona basmışsındır.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 vilgaxq dedi: Kulaklığın arkasında mikrofon tuşu var belkim yanlışlıkla ona basmışsındır. Genişletmek için tıkla... Yok denedim. vilgaxq dedi: Kulaklığın arkasında mikrofon tuşu var belkim yanlışlıkla ona basmışsındır. Genişletmek için tıkla... Hocam saçmalığa bakar mısın ne alaka SS Engine yükledim oradan sonarı aktif ettim ve çalıştı. Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
vilgaxq dedi: Kulaklığın arkasında mikrofon tuşu var belkim yanlışlıkla ona basmışsındır. Genişletmek için tıkla... Yok denedim. vilgaxq dedi: Kulaklığın arkasında mikrofon tuşu var belkim yanlışlıkla ona basmışsındır. Genişletmek için tıkla... Hocam saçmalığa bakar mısın ne alaka SS Engine yükledim oradan sonarı aktif ettim ve çalıştı.