Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #1 Sesli konuştuğum kim varsa ses sekiyor diyor ve yankı yapıyor diyor.
kaan0.1 Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #2 Egeax dedi: Sesli konuştuğum kim varsa ses sekiyor diyor ve yankı yapıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklık bende de var hocam bende de aynı sorun var dinlediğim ne varsa karşı tarafa direkt gidiyor bir çözüm bulamadım ben.
Egeax dedi: Sesli konuştuğum kim varsa ses sekiyor diyor ve yankı yapıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklık bende de var hocam bende de aynı sorun var dinlediğim ne varsa karşı tarafa direkt gidiyor bir çözüm bulamadım ben.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.463 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #3 Voicemeeter Banana kullanarak ayar çekmeyi denediniz mi?
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2025 #4 goktug.59 dedi: Voicemeeter Banana kullanarak ayar çekmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Hocam.
goktug.59 dedi: Voicemeeter Banana kullanarak ayar çekmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Hocam.
enesbatct Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 NVIDIA Broadcast: The Ultimate AI-Powered Voice and Video App Take your live streams, voice, and video chats to the next level with the NVIDIA Broadcast App. www.nvidia.com Hocam bunu yükleyin sorun geçer.
NVIDIA Broadcast: The Ultimate AI-Powered Voice and Video App Take your live streams, voice, and video chats to the next level with the NVIDIA Broadcast App. www.nvidia.com Hocam bunu yükleyin sorun geçer.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.463 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #6 enesbatct dedi: NVIDIA Broadcast: The Ultimate AI-Powered Voice and Video App Take your live streams, voice, and video chats to the next level with the NVIDIA Broadcast App. www.nvidia.com Hocam bunu yükleyin sorun geçer. Genişletmek için tıkla... RTX ekran kartı olması gerekli. Ve aşırı derecede sisteme yük biniyor, donma takılma sorunu yaşatıyor. Bir işe yaramaz.
enesbatct dedi: NVIDIA Broadcast: The Ultimate AI-Powered Voice and Video App Take your live streams, voice, and video chats to the next level with the NVIDIA Broadcast App. www.nvidia.com Hocam bunu yükleyin sorun geçer. Genişletmek için tıkla... RTX ekran kartı olması gerekli. Ve aşırı derecede sisteme yük biniyor, donma takılma sorunu yaşatıyor. Bir işe yaramaz.