oreoPC Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Bu sabah mikrofonum çalışıyordu ve bir anda mikrofonuma ses gitmemeye başladı. Düzeltemiyorum, düzeltmek için neler yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2025
Bu sabah mikrofonum çalışıyordu ve bir anda mikrofonuma ses gitmemeye başladı. Düzeltemiyorum, düzeltmek için neler yapabilirim?
silocankino Hectopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 47 5 Şubat 2025 #2 Kulaklığın driverı yüklüyse kaldırabilir misiniz?
oreoPC Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 silocankino dedi: Kulaklığın driverı yüklüyse kaldırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Razer Synapse ile ilgili hiçbir şey indirmedim. Arkadaşlar mikrofon çalışıyor galiba video seslerini fulleyince mikrofona sesi yansıyor ama kendi sesim gitmiyor biri yardım edebilir mi? Son düzenleme: 6 Şubat 2025
silocankino dedi: Kulaklığın driverı yüklüyse kaldırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Razer Synapse ile ilgili hiçbir şey indirmedim. Arkadaşlar mikrofon çalışıyor galiba video seslerini fulleyince mikrofona sesi yansıyor ama kendi sesim gitmiyor biri yardım edebilir mi?