SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 675 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #1 Yeni aldığım Razer BlackShark V2 X kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geliyor nasıl çözebilirim?
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 SENTOKI dedi: Yeni aldığım Razer BlackShark V2 X kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geliyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver yüklü mü?
SENTOKI dedi: Yeni aldığım Razer BlackShark V2 X kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geliyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver yüklü mü?
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 675 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #3 Gxdik dedi: Driver yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mı ses kartının mı?
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 SENTOKI dedi: Kulaklığın mı ses kartının mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 675 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #5 Gxdik dedi: Kulaklığın. Genişletmek için tıkla... Var mı driveri atar mısınız?
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #6 SENTOKI dedi: Var mı driveri atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Burda ayarları kurcalayın. Bişeyler bulabilirsiniz. @SENTOKI Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bişey bulamazsan bunu izle.
SENTOKI dedi: Var mı driveri atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Burda ayarları kurcalayın. Bişeyler bulabilirsiniz. @SENTOKI Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bişey bulamazsan bunu izle.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 21 Haziran 2023 #7 SENTOKI dedi: Yeni aldığım Razer BlackShark V2 X kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geliyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Bende almayı düşünüyorum. Kulaklık nasıl?
SENTOKI dedi: Yeni aldığım Razer BlackShark V2 X kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geliyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Bende almayı düşünüyorum. Kulaklık nasıl?
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 675 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #8 Gxdik dedi: Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Burada ayarları kurcalayın. Bir şeyler bulabilirsiniz. @SENTOKI Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bir şey bulamazsan bunu izle. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu kulaklıkta sorun yok bilgisayardan halletmem lazım galiba. raxed dedi: Çözebildin mi? Bende almayı düşünüyorum. Kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyeceğim telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu onun dışında beğendim ağrı yapmıyor ilerleyen günlerde daha iyi deneyimlediğimde yazarım. raxed dedi: Çözebildin mi? Bende almayı düşünüyorum. Kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Gxdik dedi: Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Burada ayarları kurcalayın. Bir şeyler bulabilirsiniz. @SENTOKI Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bir şey bulamazsan bunu izle. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam sağ olun. Son düzenleme: 21 Haziran 2023
Gxdik dedi: Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Burada ayarları kurcalayın. Bir şeyler bulabilirsiniz. @SENTOKI Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bir şey bulamazsan bunu izle. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu kulaklıkta sorun yok bilgisayardan halletmem lazım galiba. raxed dedi: Çözebildin mi? Bende almayı düşünüyorum. Kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyeceğim telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu onun dışında beğendim ağrı yapmıyor ilerleyen günlerde daha iyi deneyimlediğimde yazarım. raxed dedi: Çözebildin mi? Bende almayı düşünüyorum. Kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Gxdik dedi: Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Burada ayarları kurcalayın. Bir şeyler bulabilirsiniz. @SENTOKI Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bir şey bulamazsan bunu izle. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam sağ olun.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.438 Çözümler 7 21 Haziran 2023 #9 SENTOKI dedi: Hocam telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu kulaklıkta sorun yok bilgisayardan halletmem lazım galiba. Şimdi deneyeceğim telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu onun dışında beğendim ağrı yapmıyor ilerleyen günlerde daha iyi deneyimlediğimde yazarım. Çözdüm. Çözdüm hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
SENTOKI dedi: Hocam telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu kulaklıkta sorun yok bilgisayardan halletmem lazım galiba. Şimdi deneyeceğim telefondan arama yaptığımda cızırtı yoktu onun dışında beğendim ağrı yapmıyor ilerleyen günlerde daha iyi deneyimlediğimde yazarım. Çözdüm. Çözdüm hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?