Razer BlackShark V2 X mikrofondan kulaklık sesi karşıya gidiyor

Arkadaşlar selam, bu sorunu yaşayan çok buldum internette ve çözebilen bir insan gördüm. Yaptığı şey çok basit, kabloları kasanın ön panelindeki jak girişleri yerine arkaya takmak. Bunun çalışmayacağını düşünerek umutsuzca denedim ve şok oldum. Mikrofon kalitem hem arttı hem de arkadan yansıyan ses ciddi miktarda azaldı ama arkaya taktığımda da 7.1'i kullanamıyordum. Onu da uğraşarak çözdüm. Çözmek isteyen varsa bana mesaj atabilir. Başka bir opsiyon da ses girişini öne takıp mikrofon için jak uzatıcı alıp mikrofonu arkaya takmak.

İşe yaradı sağ ol.

Arkadaşlar selam, bu sorunu yaşayan çok buldum internette ve çözebilen bir insan gördüm. Yaptığı şey çok basit, kabloları kasanın ön panelindeki jak girişleri yerine arkaya takmak. Bunun çalışmayacağını düşünerek umutsuzca denedim ve şok oldum. Mikrofon kalitem hem arttı hem de arkadan yansıyan ses ciddi miktarda azaldı ama arkaya taktığımda da 7.1'i kullanamıyordum. Onu da uğraşarak çözdüm. Çözmek isteyen varsa bana mesaj atabilir. Başka bir opsiyon da ses girişini öne takıp mikrofon için jak uzatıcı alıp mikrofonu arkaya takmak.
Merhaba, şu an bahsettiğiniz sorunu yaşıyorum bana yardımcı olabilir misin?

Hocam jakı arkaya takdığım da dediğiniz gibi 7.1 çalışmıyor çözümünü söyler misiniz?

Şok olunacak bir şey yok ki, en başta anakarta bağlamamak sizin hatanız. Anakartın ses kontrolcüsü de kötüyse mecbur usb ses kartı almanız lazım. Örnek :

Yine ses farkı olmaz diye düşünüyorsanız önce bir deneyin en kötü iade edersiniz. Amazon'da iade kolay.
uzun zaman sonra cevap yazıyorum ama bunun daha ucuzunu bulabilirmisin 100 200 liralık?

Aynı problemi yaşıyorum neden bilgisayarımın sesi mikrofonuma ses gibi gidiyor böyle saçma bir olay mı var? tamam arka jaklara taktım ses azaldı ama yine de o paraya daha kötü kulaklık alsam böyle sorun yaşamazdım. Bir çözüm var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı