Yiğit Mert Aykanat Megapat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Kulaklığı aldım taktım, ses geliyor ama mikrofonu çalışmıyor. Çoklayıcı ile takınca çalışıyor sadece. Bunun çözümü var mı?
Kulaklığı aldım taktım, ses geliyor ama mikrofonu çalışmıyor. Çoklayıcı ile takınca çalışıyor sadece. Bunun çözümü var mı?
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 Yiğit Mert Aykanat dedi: Kulaklığı aldım taktım, ses geliyor ama mikrofonu çalışmıyor. Çoklayıcı ile takınca çalışıyor sadece. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Çünkü bilgisayarınız kulaklık ve mikrofon olmak üzere çift jaklı, ama kulaklık tek jaklı. Artı 0 Eksi
Yiğit Mert Aykanat dedi: Kulaklığı aldım taktım, ses geliyor ama mikrofonu çalışmıyor. Çoklayıcı ile takınca çalışıyor sadece. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Çünkü bilgisayarınız kulaklık ve mikrofon olmak üzere çift jaklı, ama kulaklık tek jaklı.
KS KS Yiğit Mert Aykanat Megapat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 yiitx dedi: Çünkü bilgisayarınız kulaklık ve mikrofon olmak üzere çift jaklı, ama kulaklık tek jaklı. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı ile kullanmadan mikrofon çalışmayacak mı yani Artı 0 Eksi
yiitx dedi: Çünkü bilgisayarınız kulaklık ve mikrofon olmak üzere çift jaklı, ama kulaklık tek jaklı. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı ile kullanmadan mikrofon çalışmayacak mı yani
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #4 Yiğit Mert Aykanat dedi: Çoklayıcı ile kullanmadan mikrofon çalışmayacak mı yani. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Yiğit Mert Aykanat dedi: Çoklayıcı ile kullanmadan mikrofon çalışmayacak mı yani. Genişletmek için tıkla... Evet.
c0ronali Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2022 #5 Arkadaşlar ben çoklayıcı ile kullanıyorum ancak benimkide çalışmıyor. Artı 0 Eksi