T Tolgaavc Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Ürünü 2-3 ay oldu alalı, ilk günden beri mikrofon çalışmıyor. Sorunu ne olabilir? Çözümü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2023
Ürünü 2-3 ay oldu alalı, ilk günden beri mikrofon çalışmıyor. Sorunu ne olabilir? Çözümü bilen var mı?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 9 Nisan 2023 #2 Mikrofon açma kapama tuşuna bastın mı? Dizüstü ise Splitter'sız bağladın mı?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 9 Nisan 2023 #3 Dizüstü mü masaüstü mü kullanıyorsun?
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #4 Kulaklığın sol tarafında arkada yer alan mikrofonu susturup açmanıza yarayan butonu farketmemiş olabilirsiniz.
Kulaklığın sol tarafında arkada yer alan mikrofonu susturup açmanıza yarayan butonu farketmemiş olabilirsiniz.
T Tolgaavc Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #5 @The G.O.A.T fdman dedi: Kulaklığın sol tarafında arkada yer alan mikrofonu susturup açmanıza yarayan butonu fark etmemiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eskiden de denemiştim olmamıştı ama şmdi bastıgımda oldu teşekkürler mutlu ettiniz beni
@The G.O.A.T fdman dedi: Kulaklığın sol tarafında arkada yer alan mikrofonu susturup açmanıza yarayan butonu fark etmemiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eskiden de denemiştim olmamıştı ama şmdi bastıgımda oldu teşekkürler mutlu ettiniz beni
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #6 fdman dedi: Kulaklığın sol tarafında arkada yer alan mikrofonu susturup açmanıza yarayan butonu farketmemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o tuş kapalıydı ben unutmuşum, açınca telefonda çalıştı ama PC kendi mikrofonunu kullanıyor nasıl değiştirebilirim?
fdman dedi: Kulaklığın sol tarafında arkada yer alan mikrofonu susturup açmanıza yarayan butonu farketmemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o tuş kapalıydı ben unutmuşum, açınca telefonda çalıştı ama PC kendi mikrofonunu kullanıyor nasıl değiştirebilirim?
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 Vulture9 dedi: Hocam o tuş kapalıydı ben unutmuşum, açınca telefonda çalıştı ama PC kendi mikrofonunu kullanıyor nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Jack girişinin mikrofon için uyumlu ve Windows'un mikrofonu algıladığından emin misiniz?
Vulture9 dedi: Hocam o tuş kapalıydı ben unutmuşum, açınca telefonda çalıştı ama PC kendi mikrofonunu kullanıyor nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Jack girişinin mikrofon için uyumlu ve Windows'un mikrofonu algıladığından emin misiniz?
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #8 fdman dedi: Jack girişinin mikrofon için uyumlu ve Windows'un mikrofonu algıladığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda oluyor ve mikrofon PC'de zaten realtek olarak geçiyordu yani jackta bir sorun yok. Headset mikrofonu olduğu için midir bilmem ama mikrofonu bulamıyorum bir türlü kulaklığı ilk aldığımda realtek olarak geçiyordu.
fdman dedi: Jack girişinin mikrofon için uyumlu ve Windows'un mikrofonu algıladığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda oluyor ve mikrofon PC'de zaten realtek olarak geçiyordu yani jackta bir sorun yok. Headset mikrofonu olduğu için midir bilmem ama mikrofonu bulamıyorum bir türlü kulaklığı ilk aldığımda realtek olarak geçiyordu.