B bebop Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Razer BlackShark V2 X kulaklıkta oyun oynarken oyunun sesi mikrofona gidiyor ama mikrofon dizisine geçince böyle bir problem olmuyor. Eski kulaklığım G231'i de bu yüzden değiştirmiştim bu sorunun sebebi nedir? Daha 3 ay olmadı alalı.
Razer BlackShark V2 X kulaklıkta oyun oynarken oyunun sesi mikrofona gidiyor ama mikrofon dizisine geçince böyle bir problem olmuyor. Eski kulaklığım G231'i de bu yüzden değiştirmiştim bu sorunun sebebi nedir? Daha 3 ay olmadı alalı.
I IOverI Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Sorununuz çözüldü mü?
B bebop Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Garantiye yolladım sorun olduğunu söyleyip sıfırını gönderdiler
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.042 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #4 bebop dedi: Garantiye yolladım sorun olduğunu söyleyip sıfırını gönderdiler Genişletmek için tıkla... Hocam ben 14 gün olmadan İtopya ya yolladım aynı sorun vardı. İade talep ettim servise kontrole gönderdiklerini söylediler. Bakalım ne olacak.
bebop dedi: Garantiye yolladım sorun olduğunu söyleyip sıfırını gönderdiler Genişletmek için tıkla... Hocam ben 14 gün olmadan İtopya ya yolladım aynı sorun vardı. İade talep ettim servise kontrole gönderdiklerini söylediler. Bakalım ne olacak.