MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Teknosa'dan 990 TL'ye aldım. Sizce iyi mi yaptım? Razer Blackshark V2 X Yeşil Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri Razer Blackshark V2 X Yeşil Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
Teknosa'dan 990 TL'ye aldım. Sizce iyi mi yaptım? Razer Blackshark V2 X Yeşil Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri Razer Blackshark V2 X Yeşil Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 14 Haziran 2023 #3 Ortalama. Aktif olarak kullanıyorum ama pek memnun değilim.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 RhiyX dedi: İyi yaptın. Genişletmek için tıkla... Hocam, anakartımın ses kartı fazla iyi değil, bir süre sonra harici ses kartı almak mantıklı mı? mavıuszed dedi: Ortalama. Aktif olarak kullanıyorum ama pek memnun değilim. Genişletmek için tıkla... Neden memnun değilsiniz?
RhiyX dedi: İyi yaptın. Genişletmek için tıkla... Hocam, anakartımın ses kartı fazla iyi değil, bir süre sonra harici ses kartı almak mantıklı mı? mavıuszed dedi: Ortalama. Aktif olarak kullanıyorum ama pek memnun değilim. Genişletmek için tıkla... Neden memnun değilsiniz?
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 14 Haziran 2023 #5 MetehanSavas dedi: Hocam, anakartımın ses kartı fazla iyi değil, bir süre sonra harici ses kartı almak mantıklı mı? Neden memnun değilsiniz? Genişletmek için tıkla... Mikrofon vasat, sanal 7.1 kötü, uzun kullanımda kafada ağrı, yetersiz yazılım.
MetehanSavas dedi: Hocam, anakartımın ses kartı fazla iyi değil, bir süre sonra harici ses kartı almak mantıklı mı? Neden memnun değilsiniz? Genişletmek için tıkla... Mikrofon vasat, sanal 7.1 kötü, uzun kullanımda kafada ağrı, yetersiz yazılım.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 mavıuszed dedi: Mikrofon vasat, sanal 7.1 kötü, uzun kullanımda kafada ağrı, yetersiz yazılım. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında öneriniz var mı peki.
mavıuszed dedi: Mikrofon vasat, sanal 7.1 kötü, uzun kullanımda kafada ağrı, yetersiz yazılım. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında öneriniz var mı peki.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 14 Haziran 2023 #7 MetehanSavas dedi: Bu fiyat bandında öneriniz var mı peki. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.
iMartis Picopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #8 Kullanıyorum. Şahsen ihtiyaçlarımı karşılıyor rahat, terletmiyor, mikrofon kalitesi 7/10 diye puanladım ancak yazılımı ve 7.1 kesinlikle yetersiz.
Kullanıyorum. Şahsen ihtiyaçlarımı karşılıyor rahat, terletmiyor, mikrofon kalitesi 7/10 diye puanladım ancak yazılımı ve 7.1 kesinlikle yetersiz.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #9 iMartis dedi: Kullanıyorum. Şahsen ihtiyaçlarımı karşılıyor rahat, terletmiyor, mikrofon kalitesi 7/10 diye puanladım ancak yazılımı ve 7.1 kesinlikle yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım olarak gg sonar nasıldır?
iMartis dedi: Kullanıyorum. Şahsen ihtiyaçlarımı karşılıyor rahat, terletmiyor, mikrofon kalitesi 7/10 diye puanladım ancak yazılımı ve 7.1 kesinlikle yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım olarak gg sonar nasıldır?
iMartis Picopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #10 MetehanSavas dedi: Hocam yazılım olarak gg sonar nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam onun hakkında pek bir bilgim yok kusuruma bakmayın.
MetehanSavas dedi: Hocam yazılım olarak gg sonar nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam onun hakkında pek bir bilgim yok kusuruma bakmayın.