Razer BlackShark V2 X ses kartı önerisi

yad0sner

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim kulaklığı almayı düşünüyorum. Ama forumda gezerken bu kulaklıkta ses kartı olmadığını ve bilgisayarın ses kartının iyi olması gerektiğini öğrendim. Bilgisayarım aşağıdaki linkte. Vses kartı ile ilgili fotolara bakarsak sizce ses kartım bu ürün için ideal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ses kartı önerisi olarak çevrilmiş. Ses kartı olayı yazmıştım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-26 205358.png
    18 KB · Görüntüleme: 144
  • Ekran görüntüsü 2022-02-26 205430.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Laptopunuzun ses kısmında Dolby Audio Hoparlör yazıyor, Dolby hoparlör yapmıyor diye biliyorum. Sanırım laptopun ses kartının yazılımına ek olarak Dolby yazılımı var. Bu iyi bir şey. MSI bazı laptoplarına ve bazı anakartlarına Nahimic yazılımı koyuyor ek olarak. Asus vs. de keza öyle. Kulaklığınızı sürebilir 3.5 MM jack ama kalite nasıl olur ya da yazılımı var mı ek olarak bunu siz biliyorsunuzdur zaten.
Eğer klasik ses kartı sürücü yazılımına ek olarak sese ince ayar ve oyunlar için sanal surround yapabilen yazılımı yoksa bu işleri yapabilen ses kartları pahalı diye biliyorum. Onun yerine USB'li olan Blackshark V2 alırsanız daha iyi ses kalitesi ve ses kartı elde etmiş olursunuz.
USB ses kartı olarak Creative öneririm:
Daha önceki anakartımda Realtek ses sürücüsüne ek olarak Creative yazılımı vardı. Efsane iş çıkarıyordu. Hyperx Cloud 1 ile kullanmıştım. Sesin orjinalini olabildiğince az bozarak harika iş yapıyordu ses kasmada.

Merhaba. Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu dediğiniz Dolby yi açtım ve şöyle ayarlar buldum. Bahsettiğiniz ince ayar ve sanal surround buradan yapılıyor mu? bir iki tane foto attım eğer dediğiniz ayarlar buradan yapılıyorsa v2 modelinden ziyade v2x alabilirim değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-26 212107.png
    44,6 KB · Görüntüleme: 125
  • Ekran görüntüsü 2022-02-26 212124.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 125
Attığım ses kartındaki gibi ayrıntılı yazılım çok işe yarıyor oyununa göre, müzik türüne göre vs. profiller yapabilirsin. Kulağı iyi olan insan arıyor böyle özelleştirmeleri.
Aynen, ses kartına gerek yok bence. O iki resimdeki ayarlarla güzel iş çıkartır büyük ihtimalle.

Evet anladım dediğinizi. Ama maalesef o kadar bütçem yok şu an için. Mevcut şartlarda bu kulaklığı alırsam güzel istifade edebilir miyim sizce? Daha çok onu merak ettim. Ciddi bir indirim söz konusu çünkü İtopya'da.

V2 X İtopya'da 1094 TL şu an. İndirim kalkmış gibi. 1000 TL'ye USB olanı var.
Tahminim laptopunuz V2 X'i kaldırır.
İtopya'da USB olan 826 TL şu an:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…