Razer BlackShark V2 X sesi az mı?

xerxer

Megapat
Sesi çok az diyorlar (jak girişli). Doğru mu?

Sesi çok az diyorlar (jak girişli). Doğru mu?
Kulaklığın kendi ses kartı olmadığı için ses kartınıza göre değişkenlik gösterebilecek bir durum bu, jak girişli olmasıyla alakası yok.

Sistemin yeni ise sorun olmaz bende de var ama kullanmıyorum sesleri dipten değişik geliyor. Sadece müzik dinliyorum onunla 4D 8D Audio gibi sesi ama ayarlaması vardır 2 tane kablosu olması lazım hepsini taktınız mı ve nereye taktınız? Kasanın arkasındaki USB'ye mi yoksa dönüştürücü tarzı bir yere mi? Sistemini de yazarsan iyi olur.

Hocam kusura bakma bu ürünü kullanan birinin altında, bu soruyu sorduğum için kısıtlama çaktılar cevap yazamadım.
Başlığı mod açmış
Ben açsam sistemi yazardım
Gaming Nitro 5 AN515-58-52KA
Günlük Aspire 3 A315-58-546X kullanıyorum.
Ürünü almadım daha, şuan karar vermeye çalışıyorum.

Ben A520M A pro anakartıyla kullanıyorum pek tatmin etmedi ses seviyesi ama mikrofonu çok iyi performans veriyor ve rahat bi kulaklık, kulak ağırtmıyor.

Ben A520M A pro anakartıyla kullanıyorum pek tatmin etmedi ses seviyesi ama mikrofonu çok iyi performans veriyor ve rahat bi kulaklık, kulak ağırtmıyor.

Çok sağol Hocam benim için ses olayı daha önemi. Başka bir kulaklığa bakayım o zaman.

Hocam sizin ses kartınızın kalitesine bağlı bu durum.
Ben bu kulaklığı 1,5 yıldan uzun süredir kullanıyorum.
Bende evde ASRock B250M PRO4 anakart var. Birde laptop olarak Monster A5 v16.5 (Clevo Nh58DBQ) var.
Ben ASRock anakartta kullanınca sesin kaliteleştiğini anladım ve ses seviyesi daha yüksek geldi. Oyuna girdiğim bir arkadaşım ise sen kulaklığı/mikrofonu mu değiştirdin ses kaliten yükseldi demişti.
Anlayacağınız ses kartınız kötü ise ses kötü olur sesin üst seviyesini veremez.

Sisteminde yeni nesil bir sistem bütün sürücülerin güncel mi?

Sürücülerine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…