Razer BlackShark V2 X sesi sekiyor

ancha

Decapat
Ben birkaç ay önce Razer BlackShark V2 X aldım. Eski laptopumda bir sıkıntı yoktu. Jak girişine sokup kullanıyordum. Şimdi ise yeni bir masaüstü bilgisayar aldım ve hem kulaklığın hem de mikrofonun bir arada olduğu bir jak girişi olmadığı için kulaklık kutusunun içinde gelen dönüştürücü kabloyu kullanmak zorunda kaldım.

Bu kablodaki mikrofon ve kulaklık uçlarını kasanın ön tarafındaki güç düğmesinin yanındaki girişlere soktuğumda herhangi bir sıkıntı yok fakat kasanın arkasındaki girişlere soktuğumda kulaklıktan kendi sesimi duyuyorum.

Bunların yanında bir de Discord'da arkadaşlarımla konuşurken onlara kulaklıktaki sesler çok ama çok fazla sekiyor. Ses çok az bile olsa sekiyor.

Ayarlarda "Bu aygıtı dinle" seçeneği kapalı. Anakartın en son çıkan ses driverlarını yükledim.

Bende de öyle bir sorun vardı Gigabyte anakartımın sitesinden Realtek Audio Console sürücüsünü indirdim oradan mikrofon efekti kısmında seçenekler var sesin karşıya sekmemesiyle ilgili.

Bende de öyle bir sorun vardı Gigabyte anakartımın sitesinden Realtek Audio Console sürücüsünü indirdim oradan mikrofon efekti kısmında seçenekler var sesin karşıya sekmemesiyle ilgili.

Sadece görseldeki iki seçenek var ve ikisi de işe yaramıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…