Ravenor Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 167 Makaleler 1 19 Ocak 2021 #1 Kulaklığın driverini bulamadım. Elinde olan atabilir mi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Ocak 2021 #2 Razer Support Şuradan ilk Blackshark'ı deneyin hocam.
DaciX Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #3 Razer'ın kendi programı olması lazım yanlış bilmiyorsam. Gene olmuyorsa hiç bulamıyorsan driver pack solution kullan ama sadece kulaklık için bazen yanlış driver verebiliyor kulaklık driver ı bulursan kurabilirsin.
Razer'ın kendi programı olması lazım yanlış bilmiyorsam. Gene olmuyorsa hiç bulamıyorsan driver pack solution kullan ama sadece kulaklık için bazen yanlış driver verebiliyor kulaklık driver ı bulursan kurabilirsin.
Ravenor Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 167 Makaleler 1 19 Ocak 2021 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Razer Support Şuradan ilk Blackshark'ı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Klavuz gibi bir şey hocam bu. Sürücü bulamadım.
Samotne Ciasteczka dedi: Razer Support Şuradan ilk Blackshark'ı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Klavuz gibi bir şey hocam bu. Sürücü bulamadım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Ocak 2021 #5 Ravenor dedi: Kılavuz gibi bir şey hocam bu. Sürücü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şunu indir hocam o zaman. Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com
Ravenor dedi: Kılavuz gibi bir şey hocam bu. Sürücü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şunu indir hocam o zaman. Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com
Hokkyokusei Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 7 21 Haziran 2022 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Razer Support Şuradan ilk Blackshark'ı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... bu kullanım klavuzu aga
Samotne Ciasteczka dedi: Razer Support Şuradan ilk Blackshark'ı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... bu kullanım klavuzu aga
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 28 Eylül 2022 #7 Ravenor dedi: Kulaklığın driverini bulamadım. Elinde olan atabilir mi? Genişletmek için tıkla... razer.com/7.1-surround-sound
Ravenor dedi: Kulaklığın driverini bulamadım. Elinde olan atabilir mi? Genişletmek için tıkla... razer.com/7.1-surround-sound