Emrihanr6 Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #1 2 gün önce Razer BlackShark V2 X aldım ve sürücüsünü bulamadım varsa nereden bulabilirim?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #2 7.1 sürücüsünden bahsediyorsanız buyurun: 7.1 Surround Sound | Razer United States
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.088 Çözümler 25 17 Ekim 2025 #3 Sürücüsünden kastınız ne olduğuna bağlı. Ayarları kobtrol edebileceğiniz bir arayüz diyorsanız öyle bir şey yok. nitrogeN cycle dedi: 7.1 sürücüsünden bahsediyorsanız buyurun: 7.1 Surround Sound | Razer United States Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıkta 7.1 indirince sesi mikrofona vermeye başlıyor önermem. Zaten rezalet çalışıyor.
Sürücüsünden kastınız ne olduğuna bağlı. Ayarları kobtrol edebileceğiniz bir arayüz diyorsanız öyle bir şey yok. nitrogeN cycle dedi: 7.1 sürücüsünden bahsediyorsanız buyurun: 7.1 Surround Sound | Razer United States Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıkta 7.1 indirince sesi mikrofona vermeye başlıyor önermem. Zaten rezalet çalışıyor.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #4 SiyahiBeyfendi dedi: Sürücüsünden kastınız ne olduğuna bağlı. Ayarları kobtrol edebileceğiniz bir arayüz diyorsanız öyle bir şey yok. Bu kulaklıkta 7.1 indirince sesi mikrofona vermeye başlıyor önermem. Zaten rezalet çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bizzat 3 senedir kendisini kullanıyorum. Aldığım zaman için konuşacak olursak evet alınır ama şu an için çok tavsiye etmem. (stok ve bulunurluk durumuna göre)
SiyahiBeyfendi dedi: Sürücüsünden kastınız ne olduğuna bağlı. Ayarları kobtrol edebileceğiniz bir arayüz diyorsanız öyle bir şey yok. Bu kulaklıkta 7.1 indirince sesi mikrofona vermeye başlıyor önermem. Zaten rezalet çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bizzat 3 senedir kendisini kullanıyorum. Aldığım zaman için konuşacak olursak evet alınır ama şu an için çok tavsiye etmem. (stok ve bulunurluk durumuna göre)
Emrihanr6 Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #5 nitrogeN cycle dedi: 7.1 sürücüsünden bahsediyorsanız buyurun: 7.1 Surround Sound | Razer United States Genişletmek için tıkla... onu yaptım driveri var mı onu bulamadım
nitrogeN cycle dedi: 7.1 sürücüsünden bahsediyorsanız buyurun: 7.1 Surround Sound | Razer United States Genişletmek için tıkla... onu yaptım driveri var mı onu bulamadım