AzizG
Megapat
Razer BlackShark V2 X aldım ama ürün sanırım bozuk geldi. Temassızlık var sanırım ya da ben beceremedim ürünü kurmayı. Umarım ben yapamamışımdır çünkü ürüne çok para verdim. Yardım edebilecek var mı?

Ne gibi bir temassızlık. Hem dert etmeyin en kötü iade edersiniz.Razer BlackShark V2 X aldım ama ürün sanırım bozuk geldi. Temassızlık var sanırım ya da ben beceremedim ürünü kurmayı. Umarım ben yapamamışımdır çünkü ürüne çok para verdim. Yardım edebilecek var mı?
Ara kablo gibi bir bölümü var ya hani, oradaki kabloyu gevşek yapınca ses veriyor yapmayınca vermiyor. Mikrofon robot gibi ve sesimi tamamen almıyor.Ne gibi bir temassızlık. Hem dert etmeyin en kötü iade edersiniz.
hocam bir fotoğraf atar mısınız ?Ara kablo gibi bir bölümü var ya hani, oradaki kabloyu gevşek yapınca ses veriyor yapmayınca vermiyor. Mikrofon robot gibi ve sesimi tamamen almıyor.
En sağdakini de o siyah yere takıyoruz ya orada bir temassızlık söz konusu çünkü oynayınca onunla cızırtı yapıyor ve kulaklık tek taraflı ses veriyor mikrofon çalışmıyor falan.Hocam şu en sağdaki kablo
Hocam isterseniz bir başka bilgisayarda da deneyip garantiye alın kendinizi ardından iade talebinde başvurun.Hocam şu en sağdaki kablo
En sağdakini de o siyah yere takıyoruz ya orada bir temassızlık söz konusu çünkü oynayınca onunla cızırtı yapıyor ve kulaklık tek taraflı ses veriyor mikrofon çalışmıyor falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.