Razer BlackShark V2 X üründe temassızlık var

AzizG

Megapat
Yer
Balıkesir/Altıeylül
Razer BlackShark V2 X aldım ama ürün sanırım bozuk geldi. Temassızlık var sanırım ya da ben beceremedim ürünü kurmayı. Umarım ben yapamamışımdır çünkü ürüne çok para verdim. Yardım edebilecek var mı?

Razer BlackShark V2 X aldım ama ürün sanırım bozuk geldi. Temassızlık var sanırım ya da ben beceremedim ürünü kurmayı. Umarım ben yapamamışımdır çünkü ürüne çok para verdim. Yardım edebilecek var mı?
Ne gibi bir temassızlık. Hem dert etmeyin en kötü iade edersiniz.

Ara kablo gibi bir bölümü var ya hani, oradaki kabloyu gevşek yapınca ses veriyor yapmayınca vermiyor. Mikrofon robot gibi ve sesimi tamamen almıyor.
hocam bir fotoğraf atar mısınız ?

Hocam şu en sağdaki kablo

En sağdakini de o siyah yere takıyoruz ya orada bir temassızlık söz konusu çünkü oynayınca onunla cızırtı yapıyor ve kulaklık tek taraflı ses veriyor mikrofon çalışmıyor falan.

Dosya Ekleri

• IMG_3145.png
    IMG_3145.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 46

En sağdakini de o siyah yere takıyoruz ya orada bir temassızlık söz konusu çünkü oynayınca onunla cızırtı yapıyor ve kulaklık tek taraflı ses veriyor mikrofon çalışmıyor falan.
Hocam isterseniz bir başka bilgisayarda da deneyip garantiye alın kendinizi ardından iade talebinde başvurun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı