Razer BlackShark V2 X üzer mi?

Woaax

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu kulaklığı daha yeni aldım, beni üzer mi? Çok araştırdım fakat herkes farklı şeyler diyor yazılım desteğı hakkında mikrofon ayarı, 7.1 gibi ayarlar kolayca yapılıyor mu, desteği var mı? Ürünün fiyatını araştırdığımda çok uyguna geldi dün 1806 TL'di.

Şu kulaklıkla ilgili 100 tane konu açıldı bir sürü incelemesi var. Üzmez merak etmeyin.
Hiçbir yerde yazmayan bir - si kulaklığı kafan ıslakken takınca pedin kumaşından dolayı kokun siniyor. İyi günler.

Neden üzsün? 1.5 senedir kullanıyorum.

Hocam bazı kişiler Razer'ın çok önem vermediğini söylemiş yazılım olarak nasıl kullanıyorsunuz 7.1 açık mı ve bir de mikrofonu nasıl ayarlıyorsunuz.

Anlamadım hocam

Anlamadım hocam
Bu kulaklıkla ilgili bir sürü konu açıldı bir sürüde internette inceleme videosu var konu açmanıza gerek yoktu demek istedim.

Hiçbir yerde yazmayan bir eksi si ise kulaklığı kafan ıslakken takınca kulaklığa terimsi bir koku siniyor.

Çok rahat olduğu söylenemez, uzun kullanımda kafa ağrıtıyor. 7.1 hiç kullanma zaten, çok kötü. Yazılım desteği olarak karışık geldi bana, ayarlayamadım maalesef. Evet, terleyince koku yapıyor bayağı.

Onun dışında güzel kulaklık.

Kulaklığı geldiği gibi kullandınız mı ayarlama yapmadan mikrofonu sizi tatmin ediyor mu?

Hocam bazı kişiler Razer'ın çok önem vermediğini söylemiş yazılım olarak nasıl kullanıyorsunuz 7.1 açık mı ve bir de mikrofonu nasıl ayarlıyorsunuz.

Anlamadım hocam
7.1 kullanmıyorum fakat kişiden kişiye değişir siz isterseniz açabilirsiniz. Bana göre gereksiz bir şey 7.1 Mikrofona da bir ayar yapmana gerek yok.

Mikrofonu da çok iyi bu arada.

Kulaklığı geldiği gibi kullandınız mı ayarlama yapmadan mikrofonu sizi tatmin ediyor mu?
Kulaklığa ayar yapamıyorsun. Benim belki bilgisayarımla ilgilidir ama ilk geldiği zaman sadece ön portlara taktığımda çalışıyordu kasanın yerini değiştirdiğim için kulaklığı arka portlara takmam gerekti arkaya takınca mikrofonu algılamıyordu sadece soldan ses geliyordü vb. sorunlar yaşıyordum kulaklık takılıyken ses sürücüsünü silip tekrar indirdiğinizde sorunsuz şekilde çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…