Merhaba arkadaşlar, bu kulaklığı daha yeni aldım, beni üzer mi? Çok araştırdım fakat herkes farklı şeyler diyor yazılım desteğı hakkında mikrofon ayarı, 7.1 gibi ayarlar kolayca yapılıyor mu, desteği var mı? Ürünün fiyatını araştırdığımda çok uyguna geldi dün 1806 TL'di.
Şu kulaklıkla ilgili 100 tane konu açıldı bir sürü incelemesi var. Üzmez merak etmeyin.
Hiçbir yerde yazmayan bir - si kulaklığı kafan ıslakken takınca pedin kumaşından dolayı kokun siniyor. İyi günler.
Şu kulaklıkla ilgili 100 tane konu açıldı bir sürü incelemesi var. Üzmez merak etmeyin.
Hiçbir yerde yazmayan bir - si kulaklığı kafan ıslakken takınca pedin kumaşından dolayı kokun siniyor. İyi günler.
Çok rahat olduğu söylenemez, uzun kullanımda kafa ağrıtıyor. 7.1 hiç kullanma zaten, çok kötü. Yazılım desteği olarak karışık geldi bana, ayarlayamadım maalesef. Evet, terleyince koku yapıyor bayağı.
Çok rahat olduğu söylenemez, uzun kullanımda kafa ağrıtıyor. 7.1 hiç kullanma zaten, çok kötü. Yazılım desteği olarak karışık geldi bana, ayarlayamadım maalesef. Evet, terleyince koku yapıyor bayağı.
Kulaklığa ayar yapamıyorsun. Benim belki bilgisayarımla ilgilidir ama ilk geldiği zaman sadece ön portlara taktığımda çalışıyordu kasanın yerini değiştirdiğim için kulaklığı arka portlara takmam gerekti arkaya takınca mikrofonu algılamıyordu sadece soldan ses geliyordü vb. sorunlar yaşıyordum kulaklık takılıyken ses sürücüsünü silip tekrar indirdiğinizde sorunsuz şekilde çalışıyor.