Razer BlackShark V2 X USB alınır mı?

makas123

Centipat
Daha fazla  
Sizce bu kulaklık alınır mı? Jak girişli versiyonsuz ses kartsız USB versiyonu.
Jak girişli alındığı zaman 7.1 kullanılamıyor mu bilmiyorum o yüzden garanti olsun diye USB'li versiyonunu düşünüyorum.
Bu fiyata daha iyi bir kulaklık alınır mı? Yani parayı markaya vermiyoruz herhalde.

Aynı kulaklığı kullanıyorum gayet memnunum ve alınır, fakat başlığınızda yanlışlık var V2 X modeli ayrı V2 modeli ayrı. USB olan model düz V2. V2 x olan model usb değil.
Yani bahsettiğiniz USB modeli bu Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bahsettiğiniz USB modelinde hem ses kartına ihtiyacınız yok hem de mikrofon sökülüp takılabilyor, ayrıca THX audio kullanabiliyorsunuz.

En boş kulaklık. USB olsa ne fark eder ki? Sonuçta V2 X.

...7.1 kullanılamıyor mu bilmiyorum o yüzden garanti olsun diye USB'li versiyonunu düşünüyorum.

7.1 sesleri iyileştirmekten çok daha da bozuyor. Düz V2 X 3.5 mm ile de rahat rahat ses kasılır, 7.1'e kafayı takmaya gerek yok ama ben bu iki kulaklık yerine Cloud Core öneririm.

Kulaklık inceleme videolarını izlerken yabancı kanallarda v2 x in usb versiyonlu halini gördüm, ses kartı yok kutunun içinde. Bende vatanda aynı başlıkta yazdığım gibi tanıtılan ürünü buldum Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
yani araştırırken benimde kafam karıştı var mı yok mu diye. Fakat v2 x inde usbli modeli var galiba , ya da v2 nin ses kartsız hali

En boş kulaklık. USB olsa ne fark eder ki? Sonuçta V2 X.
İzlediğim her videoda övülüyor kulaklık , sizde kulaklığa sahipseniz neyinden memnun kalmadınız yazarsanız sevinirim. Cloud core u da araştırdım ama kullananlar v2 x te olduğu kadar memnun değildi ve incelem videolarında v2 x kadar övülmüyorlar

Bizim ülkede isim olarak bi anlam karmaşası var ozaman, attığınız linkte V2 X USB modelinde Thx desteği gözükmüyor misal, Hyperspeed modelinde gözüküyor. Fakat Türkiye de satın alırken düz V2 USB diye alıyoruz ya da V2 X diye alıyoruz. V2 Hyperspeed diye arattığımda akakçe sitesinde v2 Pro ürünü çıkıyor. Neyse özet olarak V2 USB alınabilir bir kulaklık diyim ben çünkü epey karışacak durum

Sponsorları akıttıkları parayı kesse donsuz kalacak YouTuberların videolarına kanmayın, iyi bir kulaklık değil.

Yukarıda Cloud Core demiştim.
Fazla ön yargı ile konuşmanın anlamı yok, kulaklığın bahsettiğiniz youtuberlar dışında profesyonel siteler tarafından bir çok incelemesi mevcut, gayet iyi ve ergonomik bir kulaklık.He derseniz ki şuan ki fiyatına değen bir ürünmü bana kalırsa fiyatı fazla. Ben aldığım zaman 1.100 TL civarına almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…