M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Kulaklığı Razer ID ile tanımladım ve 7.1 özelliğini açtım ama hala Synapse hala görmüyor. Kulaklık bu: Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kulaklığı Razer ID ile tanımladım ve 7.1 özelliğini açtım ama hala Synapse hala görmüyor. Kulaklık bu: Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Çözüm NazeTHR 20 Ocak 2024 Mehmet Demirr dedi: Kulaklığı Razer ID ile tanımladım ve 7.1 özelliğini açtım ama hala Synapse hala görmüyor. Kulaklık bu: Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Synapse desteği yok.
Mehmet Demirr dedi: Kulaklığı Razer ID ile tanımladım ve 7.1 özelliğini açtım ama hala Synapse hala görmüyor. Kulaklık bu: Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Synapse desteği yok.
NazeTHR Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri •Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Mehmet Demirr dedi: Kulaklığı Razer ID ile tanımladım ve 7.1 özelliğini açtım ama hala Synapse hala görmüyor. Kulaklık bu: Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Synapse desteği yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Mehmet Demirr dedi: Kulaklığı Razer ID ile tanımladım ve 7.1 özelliğini açtım ama hala Synapse hala görmüyor. Kulaklık bu: Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Synapse desteği yok.
KS KS M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 NazeTHR dedi: Synapse desteği yok. Genişletmek için tıkla... Jak girişlerinin var o yüzden kafam karıştı. Yakın zamanda destek gelme ihtimali var mı? Artı 0 Eksi
NazeTHR dedi: Synapse desteği yok. Genişletmek için tıkla... Jak girişlerinin var o yüzden kafam karıştı. Yakın zamanda destek gelme ihtimali var mı?
NazeTHR Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri •Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 Mehmet Demirr dedi: Jak girişlerinin var o yüzden kafam karıştı. Yakın zamanda destek gelme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Artı 0 Eksi
Mehmet Demirr dedi: Jak girişlerinin var o yüzden kafam karıştı. Yakın zamanda destek gelme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok.