BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #1 Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? Birisi USB, diğeri 3.5 mm jack. Karar veremedim.
Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 Ses kartına bağlı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #3 quorzy dedi: Ses kartına bağlı. Genişletmek için tıkla... Anakartım Gigabyte A520M K ses kartımı bilmiyorum hocam.
quorzy dedi: Ses kartına bağlı. Genişletmek için tıkla... Anakartım Gigabyte A520M K ses kartımı bilmiyorum hocam.
Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #4 Hemen bakayım hocam, bi'. BerkayDelen dedi: Anakartım Gigabyte A520M k ses kartımı bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne tür oyunlar oynayacaksınız? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
Hemen bakayım hocam, bi'. BerkayDelen dedi: Anakartım Gigabyte A520M k ses kartımı bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne tür oyunlar oynayacaksınız?
BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #5 quorzy dedi: Hemen bakayım hocam bir. Hocam ne tür oyunlar oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle FPS oyunları oynarım. Müzik çok fazla dinlerim. YouTube'da çok fazla vakit geçiririm. Ses kalitesi iyi olmasını isterim açıkçası.
quorzy dedi: Hemen bakayım hocam bir. Hocam ne tür oyunlar oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle FPS oyunları oynarım. Müzik çok fazla dinlerim. YouTube'da çok fazla vakit geçiririm. Ses kalitesi iyi olmasını isterim açıkçası.
Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #6 BerkayDelen dedi: Hocam genellikle FPS oyunları oynarım. Müzik çok fazla dinlerim. YouTube'da çok fazla vakit geçiririm. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman USB FPS'de oynayacaksanız çünkü ses kartın giriş seviyesi. quorzy dedi: Hocam o zaman USB FPS'de oynayacaksanız çünkü ses kartın giriş seviyesi. Genişletmek için tıkla... Anakartın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
BerkayDelen dedi: Hocam genellikle FPS oyunları oynarım. Müzik çok fazla dinlerim. YouTube'da çok fazla vakit geçiririm. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman USB FPS'de oynayacaksanız çünkü ses kartın giriş seviyesi. quorzy dedi: Hocam o zaman USB FPS'de oynayacaksanız çünkü ses kartın giriş seviyesi. Genişletmek için tıkla... Anakartın.
BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #7 quorzy dedi: Hocam o zaman USB FPS'de oynayacaksanız çünkü ses kartın giriş seviyesi. Anakartın. Genişletmek için tıkla... Ses kartımı başka bir konuda görmüştüm ALC887 midir acaba?
quorzy dedi: Hocam o zaman USB FPS'de oynayacaksanız çünkü ses kartın giriş seviyesi. Anakartın. Genişletmek için tıkla... Ses kartımı başka bir konuda görmüştüm ALC887 midir acaba?
Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #8 BerkayDelen dedi: Ses kartımı başka bir konuda görmüştüm ALC887 midir acaba? Genişletmek için tıkla... Evet hocam giriş seviyesi. Hocam Edge'in Chroma göre artıları nelerdir? Kullanıyorsuuz galiba.
BerkayDelen dedi: Ses kartımı başka bir konuda görmüştüm ALC887 midir acaba? Genişletmek için tıkla... Evet hocam giriş seviyesi. Hocam Edge'in Chroma göre artıları nelerdir? Kullanıyorsuuz galiba.
BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #9 quorzy dedi: Evet hocam giriş seviyesi. Hocam Edge'in Chroma göre artıları nelerdir? Kullanıyorsuuz galiba. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı karşılaştırmalarını izlemiştim. Sanırsam daha az RAM kullanıyor hem de uzun zamandır kullandığım için daha pratik geliyor bana.
quorzy dedi: Evet hocam giriş seviyesi. Hocam Edge'in Chroma göre artıları nelerdir? Kullanıyorsuuz galiba. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı karşılaştırmalarını izlemiştim. Sanırsam daha az RAM kullanıyor hem de uzun zamandır kullandığım için daha pratik geliyor bana.
Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #10 BerkayDelen dedi: Tarayıcı karşılaştırmalarını izlemiştim. Sanırsam daha az RAM kullanıyor hem de uzun zamandır kullandığım için daha pratik geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
BerkayDelen dedi: Tarayıcı karşılaştırmalarını izlemiştim. Sanırsam daha az RAM kullanıyor hem de uzun zamandır kullandığım için daha pratik geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.