ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #11 beatum dedi: Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 Karşılaştırması - Epey Epey - Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Burada belli daha kötü olduğu Genişletmek için tıkla... VX2 jak girişli, düzgün ses kartı istiyor.
beatum dedi: Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 Karşılaştırması - Epey Epey - Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Burada belli daha kötü olduğu Genişletmek için tıkla... VX2 jak girişli, düzgün ses kartı istiyor.
beatum Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #12 ubiiyy dedi: VX2 jak girişli, düzgün ses kartı istiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım PC'yi yeni aldı sorun çıkacağını düşünmüyorum
ubiiyy dedi: VX2 jak girişli, düzgün ses kartı istiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım PC'yi yeni aldı sorun çıkacağını düşünmüyorum
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #13 beatum dedi: Arkadaşım PC'yi yeni aldı sorun çıkacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama ama yeni olan her ürün iyi olmuyor. Ses kartından anlamam ama belirtmek istedim tercih sizin.
beatum dedi: Arkadaşım PC'yi yeni aldı sorun çıkacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama ama yeni olan her ürün iyi olmuyor. Ses kartından anlamam ama belirtmek istedim tercih sizin.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.441 Makaleler 3 Çözümler 21 12 Haziran 2025 #14 beatum dedi: Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 Karşılaştırması - Epey Epey - Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Burada belli daha kötü olduğu. Genişletmek için tıkla... O zaman v2X alsın bu kadar belli ise kötü olduğu.
beatum dedi: Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 Karşılaştırması - Epey Epey - Razer BlackShark V2 X - Fifine H3 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Burada belli daha kötü olduğu. Genişletmek için tıkla... O zaman v2X alsın bu kadar belli ise kötü olduğu.
beatum Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #15 ubiiyy dedi: Yanlış anlama ama yeni olan her ürün iyi olmuyor. Ses kartından anlamam ama belirtmek istedim tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde olmuyor mu zaten bu ses kartı
ubiiyy dedi: Yanlış anlama ama yeni olan her ürün iyi olmuyor. Ses kartından anlamam ama belirtmek istedim tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde olmuyor mu zaten bu ses kartı
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #16 beatum dedi: Anakart üzerinde olmuyor mu zaten bu ses kartı Genişletmek için tıkla... İyi kart var kötü kart var. Dediğim gibi ben anlamam. Fifine h3'ün kendi ses kartı var üstünde.
beatum dedi: Anakart üzerinde olmuyor mu zaten bu ses kartı Genişletmek için tıkla... İyi kart var kötü kart var. Dediğim gibi ben anlamam. Fifine h3'ün kendi ses kartı var üstünde.
beatum Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #17 Mantar09 dedi: O zaman v2X alsın bu kadar belli ise kötü olduğu. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam
Mantar09 dedi: O zaman v2X alsın bu kadar belli ise kötü olduğu. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #18 beatum dedi: Tamamdır hocam Genişletmek için tıkla... Neden gülüyorsunuz madem biliyorsunuz iyi kötü olduğunu neden konu açıp böyle bir zahmete katlanıyorsunuz?
beatum dedi: Tamamdır hocam Genişletmek için tıkla... Neden gülüyorsunuz madem biliyorsunuz iyi kötü olduğunu neden konu açıp böyle bir zahmete katlanıyorsunuz?
beatum Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #19 ubiiyy dedi: Neden gülüyorsunuz madem biliyorsunuz iyi kötü olduğunu neden konu açıp böyle bir zahmete katlanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İmalı şekilde cevap yazan sizsiniz neden bu kadar alınıyorsunuz? ubiiyy dedi: İyi kart var kötü kart var. Dediğim gibi ben anlamam. Fifine h3'ün kendi ses kartı var üstünde. Genişletmek için tıkla... Baktım arkadaşın anakartı gayet yeterliymiş teşekkür ederim fikriniz için
ubiiyy dedi: Neden gülüyorsunuz madem biliyorsunuz iyi kötü olduğunu neden konu açıp böyle bir zahmete katlanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İmalı şekilde cevap yazan sizsiniz neden bu kadar alınıyorsunuz? ubiiyy dedi: İyi kart var kötü kart var. Dediğim gibi ben anlamam. Fifine h3'ün kendi ses kartı var üstünde. Genişletmek için tıkla... Baktım arkadaşın anakartı gayet yeterliymiş teşekkür ederim fikriniz için
Nyarlathoteph Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Cyborg 15 A12vf-077xtr Lenovo Legion r25i-30 Logitech G 305 Lightspeed Aula F87 Pro Asus Rog Pelta Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #20 V2x kullanıyorum. Kulaklık jack girişli knk, usb girişi yok. Haberin olsun.