uçanmelon Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2021 #1 Açıkası çok kararsızım hangisi daha iyi olur nasıl olur bilmiyorum. Fikir verebilecek olan varsa çok mutlu olurum.
Açıkası çok kararsızım hangisi daha iyi olur nasıl olur bilmiyorum. Fikir verebilecek olan varsa çok mutlu olurum.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 8 Ocak 2021 #2 Çoğu özellikleri aynı. Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X Karşılaştırması - Epey Epey - Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Birisi sanal 7.1 birisi gerçek 7.1.
Çoğu özellikleri aynı. Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X Karşılaştırması - Epey Epey - Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Birisi sanal 7.1 birisi gerçek 7.1.
uçanmelon Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2021 #3 mil01lao dedi: Çoğu özellikleri aynı. Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X Karşılaştırması - Epey Epey - Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Birisi sanal 7.1 birisi gerçek 7.1. Genişletmek için tıkla... Vallahi ikisi arasındayım çok peki sanal ile gerçeklik arasındaki fark ne ve hangisi daha iyi.
mil01lao dedi: Çoğu özellikleri aynı. Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X Karşılaştırması - Epey Epey - Corsair Void RGB Elite USB - Razer BlackShark V2 X özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Birisi sanal 7.1 birisi gerçek 7.1. Genişletmek için tıkla... Vallahi ikisi arasındayım çok peki sanal ile gerçeklik arasındaki fark ne ve hangisi daha iyi.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 8 Ocak 2021 #4 Sanal 7.1'de bir sağda bir de solda sürücü vardır gerçek 7.1'de ise Razer blackshark ta olduğu gibi sağ ve solda 7+1 sürücü var diye biliyorum.
Sanal 7.1'de bir sağda bir de solda sürücü vardır gerçek 7.1'de ise Razer blackshark ta olduğu gibi sağ ve solda 7+1 sürücü var diye biliyorum.
uçanmelon Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2021 #5 mil01lao dedi: Sanal 7.1'de bir sağda bir de solda sürücü vardır gerçek 7.1'de ise Razer blackshark ta olduğu gibi sağ ve solda 7+1 sürücü var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman blacksharkı almak daha mantıklı.
mil01lao dedi: Sanal 7.1'de bir sağda bir de solda sürücü vardır gerçek 7.1'de ise Razer blackshark ta olduğu gibi sağ ve solda 7+1 sürücü var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman blacksharkı almak daha mantıklı.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 8 Ocak 2021 #6 O sizin tercihiniz. @enonertetanem daha bilgili bu konularda. Son düzenleme: 8 Ocak 2021