Razer BlackShark V2 X vs HyperX Cloud Core DTS

• Konuyu başlatan Sytecx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 113

Sytecx

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben Razer BlackShark V2 X (2500TL) ile HyperX Cloud Core DTS Gaming headset 4P4F2AA (4200TL) kulaklığı arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz acaba? Trendyol'dan iki satıcının da mavi tikli hesabından alacağım. Güvenilir site veya satıcıdan başka bir kulaklık önerirseniz alabilirim. Bütçem 5K çok zorlarsam en fazla 6K olur. Bir de bu iki kulaklık arasındaki fark nedir acaba?

Herkese merhaba, ben Razer BlackShark V2 X (2500TL) ile HyperX Cloud Core DTS Gaming headset 4P4F2AA (4200TL) kulaklığı arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz acaba? Trendyol'dan iki satıcının da mavi tikli hesabından alacağım. Güvenilir site veya satıcıdan başka bir kulaklık önerirseniz alabilirim. Bütçem 5K çok zorlarsam en fazla 6K olur. Bir de bu iki kulaklık arasındaki fark nedir acaba?
Nova 5 bak o butceye.

Tam adı ne hocam bir de aralarındaki fark ne.
Steelseries Nova 5, kablosuz, ergonomik ve ses kalitesi ust seviye bu ikisine gore.

Cumayı bekle derim, 5200e kadar düsüyor acelen yoksa.

Anladım sağ olun ama bilmediğimden son bir sorum olacak ben çoğu oyunu gamepad ile oynuyorum kablosuz kulaklık alırsam hem kulaklık hem gamepadı bağlayabilirim değil mi?

Kulaklıgın baglantisi dongle ile hocam, Bluetooth ile isin yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı