Razer BlackShark V2 X vs Razer BlackShark V2 ESL Edition

Hakann91

Yoctopat
CS:GO için kulaklık arayışındayım. Başlıkta yazdığım 2 kulaklık arasındaki fark nedir? Ciddi bir fiyat farkı var çünkü. Pahalı olanı aldım diyelim bana diğer kulaklığa göre CS:GO'da ne fark gösterecek?

Öncelikle ESL Edition yerine

Bu model 2.018 TL. İkisi aynı kulaklık fakat sizin attığınız Edition olduğu için fiyatı daha uçuk.
V2 X İle V2 arasında ki farklar ise, V2 USB modelinde HQ ayarlaması yapabiliyorsunuz ve bu büyük etken. Kendinden ses kartıyla geliyor , V2X Modeli ses kartsız geliyor.
V2 Usb modelinde mikrofon çıkartılabiliyor, padler kumaş. THX Ses teknolojisi kullanıyor.
V2 Usb modelini tavsiye ederim.

V2 Pro versiyonunu kullanıyorum. X versiyonu kırpılmış onun yerine V2 daha iyi olur. Ses kartı fark ettiriyor çünkü. Hocamın attığını alın.

ESL almak yerine Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe al.
V2 ile V2X temel olarak aynı sürücülere sahip. Ama V2'nin ses kalitesi bir tık daha iyi. V2 artıları; Ses kartı bulinuyor. THX yazılımı ile beraber geliyor. Speedflex kablosu, kumaş padleri, mikrofonun çıkarılabilir olması vs.

Teşekkürler arkadaşlar. CS Relboron'un önerdiği ürünü alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…