E EwigeS Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 137 Makaleler 1 18 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba, Razer BlackShark V2 X mi yoksa Kraken Pro V2 mi? Sizce hangisi? Ya da maksimum 1000 TL civarı (üstü değil) hangi kulaklıkları önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2022
Arkadaşlar öncelikle merhaba, Razer BlackShark V2 X mi yoksa Kraken Pro V2 mi? Sizce hangisi? Ya da maksimum 1000 TL civarı (üstü değil) hangi kulaklıkları önerirsiniz?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 18 Eylül 2022 #2 BlackShark V2 X.
E EwigeS Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 137 Makaleler 1 18 Eylül 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Blackshark V2 X. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesini bilmiyorum ama Kraken Pro v2'nin mikrofonu testlerde diğerine göre çok iyi o yüzden aklım karıştı.
Linux Kaymak dedi: Blackshark V2 X. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesini bilmiyorum ama Kraken Pro v2'nin mikrofonu testlerde diğerine göre çok iyi o yüzden aklım karıştı.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 18 Eylül 2022 #4 EwigeS dedi: Ses kalitesini bilmiyorum ama Kraken Pro v2'nin mikrofonu testlerde diğerine göre çok iyi o yüzden aklım karıştı. Genişletmek için tıkla... Razer Kraken Pro vs Razer BlackShark v2X İkisinden birini alacağım hangisi daha iyi? www.technopat.net
EwigeS dedi: Ses kalitesini bilmiyorum ama Kraken Pro v2'nin mikrofonu testlerde diğerine göre çok iyi o yüzden aklım karıştı. Genişletmek için tıkla... Razer Kraken Pro vs Razer BlackShark v2X İkisinden birini alacağım hangisi daha iyi? www.technopat.net
E EwigeS Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 137 Makaleler 1 18 Eylül 2022 #5 Linux Kaymak dedi: Razer Kraken Pro vs Razer BlackShark v2X İkisinden birini alacağım hangisi daha iyi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benim dediğim Pro V2 ama.
Linux Kaymak dedi: Razer Kraken Pro vs Razer BlackShark v2X İkisinden birini alacağım hangisi daha iyi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benim dediğim Pro V2 ama.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 18 Eylül 2022 #6 EwigeS dedi: Benim dediğim Pro V2 ama. Genişletmek için tıkla... Dikkatlli okumadım hocam kusura bakmayın. Ben blackshark V2 alırdım senin yerinde olsam. @Xeonayp yardımcı olabilir.
EwigeS dedi: Benim dediğim Pro V2 ama. Genişletmek için tıkla... Dikkatlli okumadım hocam kusura bakmayın. Ben blackshark V2 alırdım senin yerinde olsam. @Xeonayp yardımcı olabilir.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.437 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 18 Eylül 2022 #7 Linux Kaymak dedi: Dikkatlli okumadım hocam kusura bakmayın. Ben blackshark V2 alırdım senin yerinde olsam. @Xeonayp yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kulaklıklar hakkında pek bilgim yok maalesef .
Linux Kaymak dedi: Dikkatlli okumadım hocam kusura bakmayın. Ben blackshark V2 alırdım senin yerinde olsam. @Xeonayp yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kulaklıklar hakkında pek bilgim yok maalesef .