myff Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 Herhangi bir şey olmuş olabilir mi? Şu anda ses olarak pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2023
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 13 Eylül 2023 #2 myff dedi: Herhangi bir şey olmuş olabilir mi? Şu anda ses olarak pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sert düştüğüne bağlı ama ben şahsen bir sorun çıkmayacağından eminim.
myff dedi: Herhangi bir şey olmuş olabilir mi? Şu anda ses olarak pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sert düştüğüne bağlı ama ben şahsen bir sorun çıkmayacağından eminim.
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 13 Eylül 2023 #3 Olmaz hocam birşey alt tarafı yere düşürmüşsünüz.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 13 Eylül 2023 #4 myff dedi: Herhangi bir şey olmuş olabilir mi? Şu anda ses olarak pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun gözükmüyorsa eğer ki biri şu olmuş olabilir dese ne yapabilirsiniz hocam.
myff dedi: Herhangi bir şey olmuş olabilir mi? Şu anda ses olarak pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun gözükmüyorsa eğer ki biri şu olmuş olabilir dese ne yapabilirsiniz hocam.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.482 Çözümler 12 13 Eylül 2023 #5 Bir röntgen cektir kırık cikik çatlak olabilir, bu kadar takıntılı olmayın dostum. Anlıyorum bu lanet ülkede satın aldığımız şeylere ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor ama böylede hayat çekilmez olur.
Bir röntgen cektir kırık cikik çatlak olabilir, bu kadar takıntılı olmayın dostum. Anlıyorum bu lanet ülkede satın aldığımız şeylere ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor ama böylede hayat çekilmez olur.