Razer BlackShark V2 X'de pıt pıt sorununu yaşayan var mı?

Singua

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan var mı? Alalı 3-4 gün oluyor. Yayın falan izlerken pıt pıt sorunu oluyor oyun oynarken rastlamadım. Windows 11 ile alakalı olabilir mi?

Ben yaşamadım.

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan var mı? Alalı 3-4 gün oluyor. Yayın falan izlerken pıt pıt sorunu oluyor oyun oynarken rastlamadım. Windows 11 ile alakalı olabilir mi?
Denetim Masası - Ses- Höpörlör - Sağ tık ve özellikler. Orada bir yerde "Sinyal Geliştirmeleri" Olacak. Aktif mi?

Yayıncıdan kaynaklı olabilir. Şayet siz hala yaşarsanız. Kablonuzdan olabilir, portunuzdan olabilir. Ses kartınızdan olabilir.

Kablo masaya veya sandalyeye çarpıyor olabilir bence de.

Yayıncıdan kaynaklı olabilir. Şayet siz hala yaşarsanız. Kablonuzdan olabilir, portunuzdan olabilir. Ses kartınızdan olabilir.

Hocam kablo direkt kendi kablosu. Yayıncıdan diye düşündüm bende. Birkaç gün daha test edeceğim teşekkürler.

@Prime777 @MiniRayss02 @Chengiz sorunu çözdüm, ses karıştırıcılarında Razer THX seçiliymiş. Varsayılanı laptopun hoparlörü yapınca çözüldü. Saçma şeyler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…