Razer BlackShark V2 X'in EQ ayarı var mı?

Fei

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus AMD Radeon Rx 6600 Amd Ryzen 5 5600 16 GB RAM
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Bayağı önceden almıştım İtopya'dan indirimde. Biraz sesle değişiklik fark ettim ama bilmiyorum, bana öyle geldi. Sanırım büyük ihtimal öyledir de kulaklıkta sıkıntı yoktur. Neyse, Razer Synapse'te bu kulaklık gözükmüyor. Gözükmediği için de bir equalizer ayarı yapamıyorum. Farklılık olsun istiyorum. Önerebileceğiniz ya da yardımcı olabileceğiniz bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-16_214757605.png
    86,4 KB · Görüntüleme: 19
Razer'in programında gözükebilmesi için ses kartı ile takman lazım ve seninde fark edebileceğin üzere BlackShark V2 X te ses kartı yok.

Razer'in programında gözükebilmesi için ses kartı ile takman lazım ve seninde fark edebileceğin üzere BlackShark V2 X te ses kartı yok.

Hocam onu nasıl hallederiz bilgin var mı?

Hocam onu nasıl hallederiz bilgin var mı?
İşinizi hızlı hızlı halledebileceğiniz programların hepsi paralı. Bedava olanda vardı ama ben bu tür ses şeyleri hakkında 0 bilgiye sahibim o yüzden uğraşmadım.

3.5mm versiyonsa normal, yapabilir misin bilmiyorum. USB versiyonda yapılabiliyor. Dolby Access kullanabilirsin.

3.5mm versiyonsa normal, yapabilir misin bilmiyorum. USB versiyonda yapılabiliyor. Dolby Access kullanabilirsin.

Ben jak ile bağlıyorum USB ile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…