Yakhusu Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Razer blackshark v2 X aldım, bugün geldi. Şimdiden merak ediyorum. Soyulmaması için ne yapıp yapmamam gerekli sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
Razer blackshark v2 X aldım, bugün geldi. Şimdiden merak ediyorum. Soyulmaması için ne yapıp yapmamam gerekli sizce?
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 16 Ağustos 2024 #2 Yakhusu dedi: Razer BlackShark V2 X aldım, bugün geldi. Şimdiden merak ediyorum. Soyulmaması için ne yapıp yapmamam gerekli sizce? Genişletmek için tıkla... Tam 1 yıldır kullanıyorum aşırı terliyen biriyim gram soyulma yok. Kaliteli F/P
Yakhusu dedi: Razer BlackShark V2 X aldım, bugün geldi. Şimdiden merak ediyorum. Soyulmaması için ne yapıp yapmamam gerekli sizce? Genişletmek için tıkla... Tam 1 yıldır kullanıyorum aşırı terliyen biriyim gram soyulma yok. Kaliteli F/P
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 546 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Bayağıdır kullanıyorum sadece iç tarafında soyulma var oda görülmüyor zaten kaliteli ürün.