angrypepper Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Merhaba, Razer BlackShark V2 satın aldım fakat CS:GO'da silah ve ayak sesleri boğuk geliyor.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #2 THX'i kapatın. Ayrıca; Rehber: Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları Artı 0 Eksi
KS KS angrypepper Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 zuse dedi: THX'i kapatın. Ayrıca; Rehber: Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama denedim bunları hala aynı. Artı 0 Eksi
zuse dedi: THX'i kapatın. Ayrıca; Rehber: Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama denedim bunları hala aynı.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #4 angrypepper dedi: Teşekkürler ama denedim bunları hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ses çıkışı THX olarak mı gözüküyor ses kısmında. Artı 0 Eksi
angrypepper dedi: Teşekkürler ama denedim bunları hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ses çıkışı THX olarak mı gözüküyor ses kısmında.
KS KS angrypepper Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #5 zuse dedi: Ses çıkışı THX olarak mı gözüküyor ses kısmında. Genişletmek için tıkla... THX Olarak da denedim diğer türlüde ama hala aynı bir fark olmadı Artı 0 Eksi
zuse dedi: Ses çıkışı THX olarak mı gözüküyor ses kısmında. Genişletmek için tıkla... THX Olarak da denedim diğer türlüde ama hala aynı bir fark olmadı