Öncelikle iyi sosyaller dilerim, 7.1 ses teknolojisi o kulaklıkta yazılımsal olduğu için gerçek 7.1 hissiyatı vermez. Ayrıca oyunda da hrtf gibi özellikler açıksa çakışıp doğru ses veremeyebiliyor.
Kaynak
"HRTF can sound inaccurate and even terrible if other HRTF sound processing software like Windows Sonic, DTS Headphone:X, or Dolby Atmos is turned on. You should also avoid turning on those virtual 7.1 surround sound features on gaming headphones, which don’t even get close to HRTF’s accuracy."
Windows Sonic, DTS Headphone:X veya Dolby Atmos gibi diğer HRTF ses işleme yazılımları açıksa HRTF yanlış ve hatta korkunç ses verebilir. Ayrıca, HRTF'nin doğruluğuna yaklaşamayan oyun kulaklıklarındaki sanal 7.1 surround ses özelliklerini açmaktan da kaçınmalısınız.