Razer BlackShark v2X 7.1 çalışmıyor

STANİC777

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha yeni Razer BlackShark v2X aldım. Razer'in uygulamasını da indirip kulaklığı eşleştirdim ama ne normal kullanımda ne de 7.1'i aktif ettiğimde hiçbir ses değişimi olmuyor, sadece basslar artiyor. Oyuna girdiğimde ise hiç ses kasılmıyor ama telefona kulaklığı takınca sesinde bir değişiklik olmuyor ama çok iyi ses kasılıyor. Adamların yerini en ufak ayrıntısına kadar anlayabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi sosyaller dilerim, 7.1 ses teknolojisi o kulaklıkta yazılımsal olduğu için gerçek 7.1 hissiyatı vermez. Ayrıca oyunda da hrtf gibi özellikler açıksa çakışıp doğru ses veremeyebiliyor.

Kaynak
"HRTF can sound inaccurate and even terrible if other HRTF sound processing software like Windows Sonic, DTS Headphone:X, or Dolby Atmos is turned on. You should also avoid turning on those virtual 7.1 surround sound features on gaming headphones, which don’t even get close to HRTF’s accuracy."

Windows Sonic, DTS Headphone:X veya Dolby Atmos gibi diğer HRTF ses işleme yazılımları açıksa HRTF yanlış ve hatta korkunç ses verebilir. Ayrıca, HRTF'nin doğruluğuna yaklaşamayan oyun kulaklıklarındaki sanal 7.1 surround ses özelliklerini açmaktan da kaçınmalısınız.

Öncelikle iyi sosyaller dilerim, 7.1 ses teknolojisi o kulaklıkta yazılımsal olduğu için gerçek 7.1 hissiyatı vermez. Ayrıca oyunda da hrtf gibi özellikler açıksa çakışıp doğru ses veremeyebiliyor.

Kaynak
"HRTF can sound inaccurate and even terrible if other HRTF sound processing software like Windows Sonic, DTS Headphone:X, or Dolby Atmos is turned on. You should also avoid turning on those virtual 7.1 surround sound features on gaming headphones, which don’t even get close to HRTF’s accuracy."

Windows Sonic, DTS Headphone:X veya Dolby Atmos gibi diğer HRTF ses işleme yazılımları açıksa HRTF yanlış ve hatta korkunç ses verebilir. Ayrıca, HRTF'nin doğruluğuna yaklaşamayan oyun kulaklıklarındaki sanal 7.1 surround ses özelliklerini açmaktan da kaçınmalısınız.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ama kulaklıkda yazılımsal olarak yani sanal 7.1 yok gerçekten 7.1 ses sistemine sahip kulaklıklardan birisi ve dediğim gibi telefonda 7.1 i en ufak ayrıntısına kadar hissediyorum sadece bilgisayarda olmuyor mesela 7.1 ses testlerinin yapıldığı videoları izliyorum telefondan sorun yok ama bilgisayardan izleyince ise hiçbirşey anlaşılmıyor

Kaynak

Eski Olan Synapse 3 uygulamasıyla sorunumu çözdüm yardımcı olann veya olmak isteyen herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı