Salim Efe Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Razer BlackShark v2X kulaklığım var ve normal hoparlör olarak görüyor ilk başta 7.1 olarak görüyordu şu an görmüyor ne yapabilirim?
Razer BlackShark v2X kulaklığım var ve normal hoparlör olarak görüyor ilk başta 7.1 olarak görüyordu şu an görmüyor ne yapabilirim?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 26 Şubat 2023 #2 Yazılımı çalıştır.
Salim Efe Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 ChaosBey dedi: Yazılımı çalıştır. Genişletmek için tıkla... bilgisiyar 7.1 olarak görünce yazılımı çalışıyor, ama şuan pc hoparlör olarak görüyor
ChaosBey dedi: Yazılımı çalıştır. Genişletmek için tıkla... bilgisiyar 7.1 olarak görünce yazılımı çalışıyor, ama şuan pc hoparlör olarak görüyor
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 26 Şubat 2023 #4 Salim Efe dedi: bilgisiyar 7.1 olarak görünce yazılımı çalışıyor, ama şuan pc hoparlör olarak görüyor Genişletmek için tıkla... 3.5 mm jakkı kulaklığı bilgisayar düz kulalklık olarak görür. Yazılım ile ses çıkışını değiştirisen 7.1 der. Bende böyle. Yazılım açık. Son düzenleme: 26 Şubat 2023
Salim Efe dedi: bilgisiyar 7.1 olarak görünce yazılımı çalışıyor, ama şuan pc hoparlör olarak görüyor Genişletmek için tıkla... 3.5 mm jakkı kulaklığı bilgisayar düz kulalklık olarak görür. Yazılım ile ses çıkışını değiştirisen 7.1 der. Bende böyle. Yazılım açık.
B bwrk Yoctopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 ChaosBey dedi: 3.5 mm jakkı kulaklığı bilgisayar düz kulalklık olarak görür. Yazılım ile ses çıkışını değiştirisen 7.1 der. Bende böyle. Yazılım açık. Genişletmek için tıkla... Benim de 7.1 gözükmüyor. Yazılımla nasıl değiştirebilirim?
ChaosBey dedi: 3.5 mm jakkı kulaklığı bilgisayar düz kulalklık olarak görür. Yazılım ile ses çıkışını değiştirisen 7.1 der. Bende böyle. Yazılım açık. Genişletmek için tıkla... Benim de 7.1 gözükmüyor. Yazılımla nasıl değiştirebilirim?
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #6 bwrk dedi: Benim de 7.1 gözükmüyor. Yazılımla nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi yazılımla direkt hörüyor mu?
bwrk dedi: Benim de 7.1 gözükmüyor. Yazılımla nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi yazılımla direkt hörüyor mu?