Ö ömerbabapro38 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Razer ID'ye ürünü kayıt edemiyorum, seri no yazmıyor kutuda.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 19 Ocak 2024 #2 ömerbabapro38 dedi: Razer ID'ye ürünü kayıt edemiyorum, seri no yazmıyor kutuda. Genişletmek için tıkla... 7.1 aktif etmek için kod arıyorsanız kulaklığın pedinin içinde yazıyor hocam sağ mı sol mu hatırlamıyorum maalesef.
ömerbabapro38 dedi: Razer ID'ye ürünü kayıt edemiyorum, seri no yazmıyor kutuda. Genişletmek için tıkla... 7.1 aktif etmek için kod arıyorsanız kulaklığın pedinin içinde yazıyor hocam sağ mı sol mu hatırlamıyorum maalesef.
Ö ömerbabapro38 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 SyLaS61 dedi: 7.1 aktif etmek için kod arıyorsanız kulaklığın pedinin içinde yazıyor hocam sağ mı sol mu hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... hocam öğrendim onu ama bir türlü pedi çıkaramıyorum. sol tarafta
SyLaS61 dedi: 7.1 aktif etmek için kod arıyorsanız kulaklığın pedinin içinde yazıyor hocam sağ mı sol mu hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... hocam öğrendim onu ama bir türlü pedi çıkaramıyorum. sol tarafta