Razer BlackShark V2X alınır mı?

Bütçe
850-900

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
İtopya da 899 TL'ye satılıyor sabah Corsair Void Elite stereo alınır mı diye sormuştum ama dip ses sorunu cokmus sanırım. Bu kulaklığı herkes öneriyor ama parasına değer mi sorusu kafama takılıyor.

İtopya linki.

Bütçeni artırıp HyperX Cloud 2 almalısın.

İkinci elde 350 TL'ye satılıyor. Beğenmezseniz aynı fiyata satarsınız. Ben de dün gece kulaklık bakıyordum, HyperX olanları 550 TL civarında idi.

MSI A520M-A Pro AMD anakarta sahibim.

Bütçem artmaz sanırım hocam.

Razer'e para verme amacın oyunda ses kasmak ise sana önerceğim en iyi fiyat performansı ürün HyperX Cloud 2'dir eğer artıramıyorsan gerçekten ya ikinci el HyperX al ya da kulak içi Sennheiser kulaklıklara bakabilirsin.

İkinci elde 350 TL'ye satılıyor. Beğenmezseniz aynı fiyata satarsınız. Ben de dün gece kulaklık bakıyordum, HyperX olanları 550 TL civarında idi.
İkinci el olayı kulaklıkta hijyen olarak istemiyorum ikincisi de gidip deneyebilecek bir şehirde değilim hocam

Hocam açıkçası şimdi rampagenin 100 TL'lik kulaklığı var elimde çok kötü deneyimi var. Tek isteğim ses kasmak değil konfor vs. Herşeyiyle sağlam kulaklık istiyorum

Hyper X Cloud 2 ile razerin ne farkı var hocam fiyat farkına değer mi ?

O zaman dediğim gibi kulak içi al rahatına bak Sennheiser hem rahat hem de ses kasabileceğin bir kulaklık tam modeli Sennheiser cx 300s.

O zaman dediğim gibi kulak içi al rahatına bak Sennheiser hem rahat hem de ses kasabileceğin bir kulaklık tam modeli Sennheiser cx 300s.
Hocam mikrofon da lazım masaüstü kullanıyorum. Çok üst düzey ses kasma performansı aramıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…